Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi vrea medalie la Jocurile Olimpice: "În mintea mea asta am zis!"

Mirel Rădoi vrea medalie la Jocurile Olimpice: "În mintea mea asta am zis!"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani), selecţionerul naţionalei României, şi-a propus ca tricolorii să aducă o medalie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde reprezentativa României participă pentru prima dată după 56 de ani. Antrenorul a spus că România se califică atât de rar încât acum ar trebui să facă performanţă la această competiţie.

Mirel Rădoi vrea medalie la Jocurile Olimpice: "În mintea mea asta am zis!"

România va participa la Jocurile Olimpice de Tokyo pentru prima dată după 56 de ani, iar Mirel Rădoi a spus că jucătorii ar trebui să se simtă obligaţi să facă performanţă, având în vedere cât de rar are naţionala tricoloră ocazia să ajungă la această competiţie cu fotbalul.

Rădoi şi-a adus aminte o declaraţie a lui Neymar, care a câştigat turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice cu naţionala Braziliei în 2016. "Chiar glumeam cu tata acum ceva timp, că era el copil mic când ne-am calificat ultima oară şi vorbeam de generaţia care a fost că sunt în continuare doar câţiva care mai sunt printre noi. Ne calificăm atât de rar, că ar trebui când participăm să luăm o opţiune serioasă, să aducem ceva rezultate, pt că dacă ne calificăm atât de rar. În momentul când ne calificăm să facem o performanţă.

Neymar zicea că pentru el Jocurile Olimpice au însemnat mai mult decât un campionat mondial, deci dacă un astfel de jucător zice de această competiţie lucrurile astea înseamnă că e ceva fabulos.

În mintea mea de om nebun am zis o medalie, dar va trebui să luăm lucrurile pas cu pas. Prima etapă va fi să trecem de faza grupelor. Degeaba vb de medalii, de finală, de finală mică, dacă noi nu suntem în stare să abordăm fiecare meci la victorie şi să reuşim să aducem punctele necesare pt a trece de faza grupelor", a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicemirel radoiromaniafotbal 

viewscnt
Articole similare