Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mirel, uite-l pe Lewandowski". Ce a remarcat Dică atunci când a trecut pe lângă atacant: "Aşa mi s-a părut" | EXCLUSIV

"Mirel, uite-l pe Lewandowski". Ce a remarcat Dică atunci când a trecut pe lângă atacant: "Aşa mi s-a părut" | EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Dică şi Mirel Rădoi s-au intersectat cu Robert Lewandowski în Dubai, iar fostul secund al naţionalei a remarcat un aspect la atacantul lui Bayern Munchen.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică l-au analizat pe Robert Lewandowski

Robert Lewandowski continuă să marcheze pe bandă rulantă la 33 de ani pentru Bayern Munchen şi naţionala Poloniei. El e jucătorul cu cea mai bună rată de goluri din istoria Champions League, cu 0.88 de goluri pe meci, şi e principala "armă" a bavarezilor pentru a pune mâna pe încă un trofeu în Liga Campionilor. 

Deşi îşi domină adversarii pe teren, Nicolae Dică a remarcat un aspect în privinţa atacantului care pune mare accent pe pregătirea fizică. 

"Şi după antrenament se pregăteşte senzaţional. Vorbeam cu Szukala (n.r. - fostul coleg al lui Lewandowski din naţionala Poloniei), când era la Steaua (n.r. - FCSB) şi l-am întrebat despre Lewandowski cum se antrenează şi mi-a zis că trage 100% şi mai stă şi după antrenamente. 

L-am văzut eu în mall în Dubai. Eram cu Mirel Rădoi. Mi s-a părut foarte mic, aşa, adică nu un tip solid. Cam cât mine de mare. I-am spus <<Mirel, uite-l pe Lewandowski>>. Are fibră, da", a declarat fostul secund al naţionalei României pentru Telekom Sport.

Şi Mihai Stoica şi-a spus părerea despre polonez. 

"Pe Lewandowski nu-l ajută că are o vârstă, e în 1988 născut. Să spui că cifrele lui îl recomandă ca pe principalul urmăritor al lui Messi şi Ronaldo, dar când să mai marcheze? Are o vârstă. El a plătit tribut că a venit târziu în fotbalul mare. El, la 22 de ani, juca în Polonia, la Lech Poznan. Dacă venea ca Messi, la 18 ani, poate era acolo ca cifre", a spus expertul Telekom Sport. 

  • 43 de goluri în 36 de meciuri a marcat Lewandowski în acest sezon pentru Bayern Munchen. 

VIDEO | Discuţia despre Lewandowski dintre Mihai Stoica şi Nicolae Dică 

 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicarobert lewandowski 

viewscnt
Articole similare