Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a dat vina pe arbitrii după eşecul în faţa Botoşaniului: "Au ajuns să decidă cine retrogradează" Ce fază îi reproşează lui Găman

Miriuţă a dat vina pe arbitrii după eşecul în faţa Botoşaniului: "Au ajuns să decidă cine retrogradează" Ce fază îi reproşează lui Găman

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt a solicitat o lovitură de la 11 m la henţul lui Patache din minutul 67.

Faza se petrecea la scorul de 0-0. Antrenorul a acuzat şi programarea meciurilor echipei sale în acest final de play-out. 
 
 
"Chiar nu mai înţeleg. Au ajuns arbitrii să decidă cine retrogradează sau cine rămâne, din păcate. Îşi bat joc unii de munca băieţilor, nu a mea. De a lor. La Călăraşi de două ori henţ, azi henţ, că se mai dă? La alte echipe nici nu sunt atinşi în 16 metri şi o pune pe var. Ce să mai zic? Bătaie de joc. Ăsta e adevărul. M-a băgat să joc 3 jocuri în 5 zile. Sunt singura echipă care a jucat 3 jocuri în 5 zile. Bătaie de joc" a fost foc şi pară tehnicianul. 
 
Hermannstadt îşi joacă viitorul în ultimele două etape ale campionatului. Va juca la Voluntari şi acasă cu Dunărea Călăraşi. 
 
"Azi nu trebuia să pierdem. După aspectul jocului şi după partidă nu trebuia să pierdem. Păcat. Dă 11m dacă îl am. Dacă are adversarul dă, că ai dat de atâtea ori, am primit atâtea 11m. Dă mi şi mie dacă am. Când să dai 11m dacă nu dai? la 0-0, câştigi jocul. Şi nu le face nimeni nimic, eu dacă zic ceva mă suspendă, lor? pune-l un an pe tuşă să vedem. E bătaie de joc, dar nu e prima dată" a încheiat Miriuţă. 

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriuţăarbitrugeorge găman. 

viewscnt
Articole similare