Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a dezvăluit strategia de transferuri a lui Hermannstadt: "Vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie"

Miriuţă a dezvăluit strategia de transferuri a lui Hermannstadt: "Vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie"

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă, proaspăt revenit la FC Hermannstadt, a dezvăluit strategia de transferuri a sibienilor, în această iarnă.

Hermannstadt va transfera cel mult trei jucători, susţine Miriuţă: "Sunt sigur că vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie, avem jucători buni".

Cât despre obiective: "Important e să fim cu toţii sănătoşi şi să ducem echipa cât mai sus. Am mare încredere în mine, în staff-ul meu, în jucători şi în acest public minunat, care sunt sigur că va fi, ca şi anul trecut, al 12-lea jucător".

Vasile Miriuţă s-a declarat impresionat de condiţiile pe care le-a găsit la Sibiu, după revenire.

"Pot să-i felicit pe oamenii de aici. Au făcut multe sacrificii, ca să facă şi tribuna, şi terenul de joc, nocturna, pentru că, ştim cu toţii, anul trecut noi n-am avut nici teren de antrenament. Ne-am antrenat pe unde am putut, şi în balon, ăsta e adevărul. Ne-am antrenat vreo două săptămâni într-un balon, într-un cartier. Acum e teren de antrenament, s-a făcut şi o sală de forţă, pe care n-am avut-o anul trecut", a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: miriuta 

viewscnt
Articole similare