Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a explicat scandalul din hotelul lui Dinamo: ”Jucătorii s-au uitat la Leipzig-Bayern şi s-au bucurat mai tare la goluri”

Miriuţă a explicat scandalul din hotelul lui Dinamo: ”Jucătorii s-au uitat la Leipzig-Bayern şi s-au bucurat mai tare la goluri”

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă nu a negat incidentul din hotelul în care Dinamo a fost cazată înainte de meciul cu Aerostar Bacău şi a explicat motivul pentru care poliţiştii au dat buzna peste jucători

Am dat câteva telefoane pe la nişte prieteni, apoi am sunat la poliţie şi la hotel ca să aflu exact ce s-a întâmplat. Jucătorii s-au uitat într-o cameră la Leipzig-Bayern Munchen şi unii au fost cu Leipzig, alţii cu Bayern.

S-au bucurat mai tare la goluri şi un vecin le-a spus să nu mai facă asa gălăgie. Nu a consumat nimeni băuturi alcoolice. Sunt zvonuri care nu fac bine echipei, mai ales că am început să mergem din ce în ce mai bine. Suntem atacaţi din toate părţile”, a spus Vasile Miriuţă la Protv.

Joi, înainte de meciul din Cupa României al lui Dinamo, au apărut informaţii conform cărora Steliano Filip ar fi făcut scandal, după o noapte îmbibată în alcool.

Afla mai multe despre: miriutahotelscandalfilipdinamo,  

viewscnt
Articole similare