Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a tunat şi-a fulgerat după înfrângerea cu Gazul. Acuze grave adresate arbitrilor. Nici Dandea n-a scăpat de furia antrenorului

Miriuţă a tunat şi-a fulgerat după înfrângerea cu Gazul. Acuze grave adresate arbitrilor. Nici Dandea n-a scăpat de furia antrenorului

Superliga

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Sibienii au avut doi jucători eliminaţi, unul în minutul 45 şi altul în minutul 82.

La finalul partidei, Miriuţă l-a atacat în termeni duri pe arbitrul Găman. ”Trebuie să începem să plângem şi noi toată săptămâna de arbitraj pentru că am văzut că alţii încep să plângă de luni încolo că arbitrajul îi fură.

O să încep şi eu, că nu se poate. Creţu a pus de 3 ori mâna pe minge, nu a luat un galben. La noi la primul fault a dat galben. Dar nu din cauza asta am pierdut, a arbitrajului. Dar când mă arbitrează Găman şi Radu Petrescu mai bine nu mă mai prezint la meci”, a spus Miriuţă la Telekom Sport.

Întrebat dacă îl va sancţiona pe Dandea pentru cartonaşul Roşu, antrenorul sibienilor a răspuns: ”100%. Va lua amendă pentru că nu accept indisciplina.”

”Bravo lor, Gazului, că ne-a bătut, nu am meritat mai mult cu toate că din primul minut ne-a umplut de galbene, dar de acum începem şi noi să plângem şi să strigăm pentru că... Dar noi suntem prea mici, alţii sunt prea mari”, a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtgaz metan mediaşliga 1 

viewscnt
Articole similare