Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă dezvăluie de ce a ales să preia din nou o echipă în plin campionat. Ofertele refuzate şi când se întoarce Hermannstadt la Sibiu

Miriuţă dezvăluie de ce a ales să preia din nou o echipă în plin campionat. Ofertele refuzate şi când se întoarce Hermannstadt la Sibiu

Hermannstadt​

Comentarii

Noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a mărturisit că s-a regăsit în actualul proiect al formaţiei sibiene, precizând că în ultima vreme a refuzat mai multe oferte, inclusiv din afara ţării.

"Sincer, după discuţia cu acţionarii, n-am stat mult pe gânduri, am văzut că îşi doresc să facă treabă. Şi afară am avut oferte, dar nu m-am regăsit în acele proiecte, dar în proiectul de aici m-am regăsit. Mie îmi plac provocările şi sunt sigur că împreună cu cei de aici vom reuşi să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus.

Domnul Pelici a fost aproape doi ani, a promovat echipa din Divizia B, a făcut lucruri frumoase, s-au legat nişte relaţii de prietenie şi de joc. Nu e uşor să schimbi, dar trebuie să schimb, pentru că eu am altă filozofie. Îmi doresc altceva să joc, dar nu e uşor", a declarat Vasile Miriuţă, la Telekom Sport.

Tehnicianul de 50 de ani a anunţat că revenirea Hermannstadt-ului pe stadionul din Sibiu va avea loc abia în primăvara lui 2019: "Am discutat cu şefii aseară şi din păcate numai în primăvară ne vom muta la Sibiu. Dacă mă temeam, stăteam acasă. Mie îmi place. În viaţă sunt antrenori care poate nu sunt de locul 1 sau locul 2, dar le place să reclădească, să construiască".

Vasile Miriuţă este noul antrenor principal al echipei FC Hermannstadt. El a semnat un contract valabil până în vara anului 2019, cu posibilitate de prelungire.

Ca jucător, Miriuţă a îmbrăcat tricoul echipelor FC Maramureş, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, Gyor ETO, Videoton, Ferencvaros, Ujpest (ultimele patru din Ungaria), Cottbus şi Duisburg (ambele din Germania). A fost selecţionat în echipa naţională a Ungariei, pentru care a evoluat în nouă meciuri şi a înscris un gol.

 

Afla mai multe despre: miriutatelekomexclusiv 

viewscnt
Articole similare