Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă, după egalul cu Dunărea Călăraşi: ”Suntem în creştere”. Antrenorul sibienilor, nemulţumit de arbitraj

Miriuţă, după egalul cu Dunărea Călăraşi: ”Suntem în creştere”. Antrenorul sibienilor, nemulţumit de arbitrajgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Formaţia Dunărea Călăraşi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I.

La finalul partidei, Miriuţă a declarat că echipa sa se află în creştere de formă, dar a fost şi dezavantajată de arbitru în acestă partidă.

”Şi în deplasare şi acasă, vorbind acasă, tot în deplasare. Am avut nişte situaţii şi nişte ocazii astăzi şi în prima repriză şi în a doua repriză, când puteam să înscriem şi să şi câştigăm. Am făcut o partidă bună, îmi felicit băieţii, cred că 60-70 de minute am controlat jocul, într-adevăr, în ultimele 10 minute au avut şi ei nişte situaţii şi acea ocazie pe final.

Suntem în creştere, creştem de la joc la joc şi asta e bine, pentru că ştiţi vorba aia, cine va râde la final, râde mai bine”, a spus Vasile Miriuţă la finalul meciului.

Miriuţă susţine că arbitrul nu a văzut o lovitură de la 11 metri pentru echipa sa şi aşteaptă un verdict de la expertul Telekom Sport Cristi Balaj. ”Acum nu ştiu, sincer chiar nu mai ştiu când se dă penalty. Dacă vine Cristi Balaj în studio, să-mi spuă el sau o să-l sun eu, să-i urez sărbători frumoase, Paşte Fericit şi să-l întreb când se dă penalty. Se dă mingea în mână, nu-i penalty, altă dată... sincer, chiar nu mă pricep, nu sunt specialist, dar eu zic că a fost 11 metri acolo.”

”Cel mai important lucru şi cel mai pozitiv este că acum vom juca acasă, vom avea şi suportul publicului sibian şi o să vedeţi că va fi altfel”, a mai spus Miriuţă.

Clasament play-out

Afla mai multe despre: miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare