Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă este convins că Dinamo va reuşi comeback-ul: ”Sunt motivaţi şi vor să facă o figură frumoasă”

Miriuţă este convins că Dinamo va reuşi comeback-ul: ”Sunt motivaţi şi vor să facă o figură frumoasă”

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă, antrenorul ”câinior”, a declarat, joi, că jucătorii dinamovişti sunt motivaţi pentru următoarea partidă de campionat, chiar dacă în această perioadă Dinamo traversează o perioadă cu cinci meciuri fără victorie.

''Pregătesc echipa de două săptămâni şi îi cunosc bine acum. Jucătorii sunt motivaţi pentru următoarea confruntare şi vor să facă o figură bună.

Nu ne gândim la transferuri în perioada de iarnă, deoarece avem un lot bun de jucători, facem multe antrenamente tactice şi nu au fost probleme disciplinare'', a declarat Miriuţă  la o  conferinţă de presă.

Miriuţă a vorbit şi despre atacantul slovac Adam Nemec, care se află în ultimul an de contract cu gruparea din şoseaua Ştefan cel Mare.

''El este în momentul de faţă cel mai bun atacant din România şi va fi alegerea lui dacă va rămâne la noi sau nu. Dacă va primi o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru clubul nostru, evident că nu-l vom putea ţine'', susţine Miriuţă.

Dinamo are două egaluri şi trei eşecuri în ultimele cinci meciuri. Dinamoiştii vor jucaîn etapa a 14-a a Ligii 1, acasă, cu Juventus Bucureşti, de la ora 20:45.

Dinamo, care are două egaluri şi trei eşecuri în ultimele cinci meciuri, va juca luni în etapa a 14-a a Ligii 1, acasă, cu Juventus Bucureşti, de la ora 20:45.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoliga 1juventus bucuresti,  

viewscnt
Articole similare