Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă, extaziat de victoria incredibilă a lui Hermannstadt: ”N-am mai trăit aşa ceva” Cum a trăit finalul de meci: ”A căzut cerul pe mine atunci”

Miriuţă, extaziat de victoria incredibilă a lui Hermannstadt: ”N-am mai trăit aşa ceva” Cum a trăit finalul de meci: ”A căzut cerul pe mine atunci”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a câştigat cu 2-1 meciul cu Dunărea Călăraşi, iar sibienii vor juca barajul cu Universitatea Cluj. La finalul confruntării nebune de la Sibiu, Vasile Miriuţă a explicat cum a trăit de pe margine jocul care o păstrează în viaţă pe Hermannstadt.

”De când eram jucător n-am mai trăit o aşa bucurie. Ca antrenor nu mă pot lăuda cu aşa ceva. Felicit jucătorii, spectatorii. Multă lume nu ştie. Ai condiţii de liga a patra şi vrei să rămâi în Liga I. E o minune că mai jucăm încă barajul.

Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. U Cluj e o echipă cu tradiţie, chiar am mulţi prieteni de la U. Le-am zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Avem două meciuri extraordinar de grele, trebuie să ne bucurăm astăzi, dar de mâine să ne pregătim.

A fost 1-0, m-am uitat pe ceas, am văzut câte minute mai sunt, am zis că poate ne ajută Dumnezeu să egalăm repede şi să ne ducem să marcăm al doilea gol. A ratat Tsoumou acea ocazie, a căzut cerul pe mine, dar cu acest public minunat şi cu aceşti jucători fantastici ne-am dus mai departe şi am câştigat”, a spus Vasile Miriuţă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare