Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă, fabulos: "Dumnezeu mi-a trimis un înger şi mi-a zis să mai aştept 10 minute"

Miriuţă, fabulos:  "Dumnezeu mi-a trimis un înger şi mi-a zis să mai aştept 10 minute"

Hermannstadt​

Comentarii

Sepsi o conducea pe Hermannstadt după prima repriză cu 1-0, dar la doar opt secunde după revenirea de la cabine, Lucian Dumitriu reuşea să egaleze, iar în cele din urmă echipa din Sibiu a câştigat partida. Totuşi, soarta meciului putea avea altă soartă, dacă Miriuţă nu primea semne de la divinitate.

"Eram cam trist la pauză, eram un car de nervi la pauză, după acel gol primit. Chiar am vrut să schimb la pauză. Dar Dumnezeu mi-a trimis un înger şi mi-a zis să mai aştept 10 minute. Am vrut să schimb şi sistemul la pauză şi am avut noroc. Cred că şi pe Dumitriu am vrut să îl scot la pauză, dar am zis să mai stăm 10 minute să mă duc în 4-3-3. Chiar le-am spus băieţilor, le-am arătat la tablă şi am zis că mai stă 10 minute, să se pregătească. La spus exact la tablă. Uitaţi că Dumnezeu l-a ajutat pe Dumitriu să marcheze şi aşa a rămas în teren", a spus Vasile Miriuţă la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe. 

Tehnicianul de la Hermannstadt are încredere că, deşi a greşit în meciul de astăzi, Căbuz îi va salva pe colegi în partidele viitoare. 

Miriuţă a vorbit şi despre fosta sa echipă, Dinamo, despre care crede că se va califica în play-off: "Trece printr-o perioadă mai neagră, dar Mircea Rednic va scoate echipa de acolo. Dinamo va prinde play-off-ul. Noi ne vom bate la retrogradare". 

Afla mai multe despre: vasile miriutafc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare