Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă îl atacă pe Dică după declaraţiile acestuia de la finalul meciului: "Să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine!"

Miriuţă îl atacă pe Dică după declaraţiile acestuia de la finalul meciului: "Să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine!"

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică seară, că Nicolae Dică probabil a văzut alt meci, având în vedere faptul că spune că FCSB a dominat de la un capăt la altul pe Arena Naţională. Miriuţă spune că rămâne pozitiv după remiză, scor 2-2, şi că echipa sa va strânge rândurile înaintea ultimei partide din sezonul regulat al Ligii I.

"Dică cred că a văzut alt meci, să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine. Asta e, au egalat, ne pare rău, dar de mâine vom strânge din nou rândurile. Sunt supărat un pic, dar trebuie să rămân pozitiv. Vom fi în play-off. Nu avem voie să ne gândim la altceva", a afirmat Vasile Miriuţă.

El a menţionat că pe final FCSB a egalat din cauza neglijenţei jucătorilor dinamovişti. "O partidă bună, cu două echipe bune, suporteri senzaţionali. Am marcat şi două goluri, dar e păcat de ultimele două minute, când a fost vorba de neglijenţă în 16 metri. Mâine strângem rândurile, nu putem sta să plângem, trebuie să mergem mai departe. Păcat că am luat gol la ultima fază, trebuia să facem marcaj în ultimul minut trebuie să te plasezi cât mai bine. Şansele pentru play-off sunt la fel acum. Chiar dacă învingeam astăzi tot trebuia să batem la Astra".

Miriuţă a precizat că a fost ceva normal ca echipa să se retragă în ultimele zece minute, având în vedere faptul că scorul era 2-0. "E normal să te retragi când conduci  cu 2-0, toate echipele fac asta. Ne-am închis bine, dar au venit acele centrări", a spus el.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderbymiriutadica 

viewscnt
Articole similare