Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli ar putea juca pentru naţionala României. EXCLUSIV | ”Cred că va face o figură frumoasă, este un portar foarte bun”

Mirko Pigliacelli ar putea juca pentru naţionala României. EXCLUSIV | ”Cred că va face o figură frumoasă, este un portar foarte bun”

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu este de părere că Mirko Pigliacelli este un portar foarte valoros, care poate ajuta naţionala României.

În vârstă de 28 de ani, Mirko Pigliacelli a dezvăluit că a aplicat pentru cetăţenia română şi că se aşteaptă ca noul paşaport să-i vină în luna iunie.

Portarul Universităţii Craiova are şi un obiectiv: să debuteze pentru naţionala României. Florin Răducioiu consideră că are calităţi care ar putea ajuta naţionala noastră.

Mirko Pigliacelli ar putea juca în naţionala României. Răducioiu: ”Un portar foarte bun”

Mirko Pigliacelli a ajuns la Universitatea Craiova în vara lui 2018 când a fost transferat de la Pro Vercelli pentru 300.000 de euro.

Portarul italian a devenit în timp unul dintre cei mai buni strâini care au jucat în Liga 1, dar nu se mulţumeşte doar cu atât.

Pigliacelli şi-a depus actele pentru a obţine cetăţenia română şi vrea să joace pentru ţara noastră: ”Am vorbit deja să-mi fac paşaport românesc, o vom face, cred că în iunie se va rezolva. Cu paşaportul, sper să am şi o şansă de a juca pentru naţionala României”.

Florin Răducioiu este de părere că Pigliacelli este un portar cu foarte multe calităţi şi că ar face o figură frumoasă în naţionala României:

”Trebuie să fie un motiv de orgoliu, pentru că un jucator italian doreşte să ia cetăţenia română şi vrea cu orice preţ să joace pentru echipa României.

E evident că va fi alegerea antrenorului, consider că Pigliaceli e un portar foarte bun, inteligent şi nu văd de ce nu ar putea să apere la naţională.

Cred că va face o figură frumoasă, cred că va juca bine, sunt convins că este un portar foarte bun, eu am vorbit de altfel şi cu Tene (n.r. Florin Tene) şi mi-a vorbit foarte bine despre el. Dar decizia aparţine selecţionerului”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

În cazul în care ar intra în atenţia selecţionerului, Mirko Pigliacelli ar avea concurenţă serioasă. În acest moment, Edi Iordănescu are multe variante pentru postul de portar, printre care Florin Niţă, Horaţiu Moldovan, Andrei Vlad, Mihai Popa sau Marian Aioani.

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare