Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli, din idol în renegat la U Craiova. Mărturisirea făcută de italian, după 54 de zile de izolare: "Un mesaj nu mi-au trimis"

Mirko Pigliacelli, din idol în renegat la U Craiova. Mărturisirea făcută de italian, după 54 de zile de izolare: "Un mesaj nu mi-au trimis"
Comentarii

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, stat nu mai puţin de 54 de zile în izolare, în Italia şi în România, mărturisind că a vorbit cu doar doi colegi în această perioadă.

"A fost carantină, am fost doar în cameră 14 zile. Am stat 40 de zile în carantină în Italia şi vreau să merg acasă. Am stat în cameră şi nu am putut să fac nimic", a declarat Mirko Pigliacelli.

Întrebat dacă jucătorii Universităţii Craiova i-au fost aproape în această perioadă dificilă, Pigliacelli a surprins: Nu (n.r. - dacă au venit cu mâncare în vizită). Nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit doar cu Cosic şi Acka. Altcineva nu m-a sunat şi nu mi-a trimis niciun mesaj".

Pigliacelli nu a vorbit nici măcar cu Bergodi, noul antrenor de la U Craiova

Goalkeeper-ul italian a dezvăluit că nici cu noul antrenor de la U Craiova, Cristiano Bergodi, nu a apucat să vorbească, deşi compatriotul său a fost izolat în acelaşi hotel. "Ştiu că este aici, dar nu am vorbit, nu l-am văzut deloc".

Pigliacelli a infirmat, apoi, zvonurile că nu vrea să continue la U Craiova. "Eu nu am spus  nimic, asta este vorba de la voi. Eu nu am spus asta", a încheiat italianul.

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare