Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli, în Serie A? Portarul italian al Universităţii Craiova confirmă ofertele: "Vom vedea ce va fi"

Mirko Pigliacelli, în Serie A? Portarul italian al Universităţii Craiova confirmă ofertele: "Vom vedea ce va fi"

Fotbal intern

Comentarii

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, a confirmat că a primit oferte de la cluburi din Serie A şi a recunoscut că viitorul său este incert.

Conform site-ului Tuttomercato.web, goalkeeper-ul italian, care a impresionat în acest sezon în tricoul "alb-albaştrilor", a atras interesul celor de la Cagliari şi de la Parma.

"Au fost, dar vom vedea. Sunt aici, sunt bine aici şi aş putea să stau 20 de ani", a declarat Mirko Pigliacelli, la reunirea Universităţii Craiova.

În vârstă de 25 de ani, Mirko Pigliacelli a ajuns la Craiova vara trecută, fiind mai întâi împrumutat de la echipa italiană retrogradată în Serie C, Pro Vercelli, apoi transferat definitiv în iarnă pentru 300.000 de euro. Italianul a devenit rapid favoritul fanilor din Bănie. Pe lângă evoluţiile solide avute între buturi, Pigliacelli şi-a făcut simţită prezenţa şi pe faza ofensivă, reuşind o pasă decisivă, dar şi un gol din penalty în meciul cu FCSB, din returul sezonului regulat.

Pigliacelli a crescut în academia celor de la AS Roma, după care a mai trecut pe la Parma, Sassuolo, Pescara, Reginna, Frosinone, Pescara, Trapani şi Pro Vercelli, însă nu are niciun meci pe prima scenă a fotbalului din Italia.

Mirko Pigliacelli a ajuns star în Europa, graţie sezonului în Bănie

Cu golul marcat din penalty în poarta FCSB-ului, Mirko Pigliacelli a prins un top din care fac parte staruri precum Messi, Mbappe sau Sergio Ramos.

Publicaţia olandeză vi.nl a întocmit echipa celor mai buni marcatori pe posturile lor. Mare surpriză este reprezentată de Mirko Pigliacelli, de la Craiova. Golul înscris din penalty, în poarta FCSB-ului, l-a inclus pe această listă de VIP-uri. Portarul italian este singurul din campionatele Europei care a reuşit să marcheze în acest sezon.

Afla mai multe despre: pigliacelli 

viewscnt
Articole similare