Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miron, pus în dificultate la flash-interviu, după victoria cu Gaz Metan. ”Dacă nici când trece CFR-ul pe primul loc nu eşti concentrat, atunci când?”

Miron, pus în dificultate la flash-interviu, după victoria cu Gaz Metan. ”Dacă nici când trece CFR-ul pe primul loc nu eşti concentrat, atunci când?”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 în faţa lui Gaz Metan, în etapa 26 a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90+2 de căpitanul Tănase. În urma victoriei, Miron, care a fost integralist pentru gazde, a recunoscut că el şi colegii săi au fost lipsiţi de concentrare.

Partida dintre FCSB şi Gaz Metan a fost una echilibrată. Medieşenii au început mai bine, cu 3 mari ocazii în prima jumătate de oră, însă au plecat acasă fără niciun punct. Cu meciul îndreptat spre un 0-0, Florin Tănase a reuşit o execuţie fantastică cu capul şi a adus toate cele 3 puncte echipei lui Toni Petrea. Astfel, FCSB a revenit la egalitate de puncte cu CFR, la vârful clasamentului.

”Nu cred că am jucat cum jucăm de obicei, să dominăm adversarul, şi în prima şi în a doua repriză, cu ocazii. E adevărat şi că adversarii au pus probleme, au avut ocazii. În final, am reuşit să marcăm şi suntem fericiţi că am obţinut 3 puncte”, a spus Miron.

Întrebat ce s-a întâmplat în primele 30 de minute, cu referire la dominarea iniţială a Gazului, fundaşul FCSB-ului a recunoscut că echipa a fost lipsită de concentrare.

”Nu am fost concentraţi, se mai întamplă, sper să nu se mai repete şi să jucăm cum o făceam inainte, să ne dominăm adversarul şi sa luăm mereu 3 puncte”, a dezvăluit fundaşul.

Miron, pus în dificultate

Astfel, Miron a fost pus în dificultate de reporter, fiind întrebat ”Dacă nici când trece CFR-ul pe primul loc nu eşti concentrat, atunci când?”.

”Nu e problema asta. Cum am zis, mai sunt si meciuri de genul acestsa, se întamplă, e fotbal şi Gaz Metanul e o echipă bună. Ne-a pus probleme”, a concluzionat Miron.

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbgaz metan mediaşi 

viewscnt
Articole similare