Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mişcări de trupe şi în viaţa antrenorilor | Porto merge cu Sergio Conceicao până în 2020, Bologna a renunţat la serviciile lui Donadoni

Mişcări de trupe şi în viaţa antrenorilor | Porto merge cu Sergio Conceicao până în 2020, Bologna a renunţat la serviciile lui Donadoni
Comentarii

Antrenorul Sergio Conceicao şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa portugheză de fotbal FC Porto, respectiv până la finele anului 2020, a anunţat, joi, campioana Portugaliei.

Tehnicianul portughez, în vârstă de 43 de ani, le-a adus "dragonilor" primul lor titlu din ultimii cinci ani, suscitând interesul mai multor cluburi străine. "Este adevărat că am avut câteva contacte, dar prioritatea mea a fost mereu să reprezint acest club şi să asigur continuitatea realizărilor pe care le-am avut anul aceasta", a spus Conceicao pentru postul TV al clubului, Porto Canal.

În schimb, Antrenorul Roberto Donadoni a fost demis din funcţie după trei sezoane pe banca tehnică a echipei Bologna.  Fostul selecţioner al squadrei azzurra a "adus credibilitate clubului", a declarat preşedintele Joey Saputo. "Dar am resimţit asta abia după trei ani. Am ajuns la capătul unui ciclu, în ciuda implicării sale şi a staff-ului", a adăugat el.  Fostul jucător internaţional, câştigător de trei ori al Ligii Campionilor cu AC Milan în anii '90, a trecut pe la opt cluburi de la debutul său ca antrenor în 2001.

Afla mai multe despre: antrenoriitaliaportugaliadeciziianuntrenuntariprelungiresergio conceicaodonadoni 

viewscnt
Articole similare