Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mişcări serioase de trupe la Hermannstadt! Trei jucători şi-au reziliat contractele, alţi trei sunt pe picior de plecare

Mişcări serioase de trupe la Hermannstadt! Trei jucători şi-au reziliat contractele, alţi trei sunt pe picior de plecare

Hermannstadt​

Comentarii

După două săptămâni de vacanţă, fotbaliştii sibieni au revenit la antrenamente. Sub comanda ”secunzilor” lui Vasile Miriuţă, jucătorii echipei FC Hermannstadt au efectuat prima şedinţă de pregătire din noul an.

De la reunire au lipsit Bogdan Rusu, Luis Ali şi Jordan N'Kololo, jucători care au ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului. Clubul sibian se va mai despărţi în această perioadă de Bruno Chalkiadakis şi Abdurahimi Besart, dar şi de portarul Răzvan Began.

Nici Kuka şi Pedro Moreiro nu au fost prezenţi la primul antrenament, portughezii fiind aşteptaţi la Sibiu în zilele următoare.

În schimb, FC Hermannstadt a reuşit să-şi asigure serviciile lui Sergiu Popovici. Fostul jucător al Gazului Metan şi al lui Dinamo a fost dorit la FC Hermannstadt şi în vara anului trecut. Popovici a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. De asemenea, în lot au fost cooptaţi mai mulţi jucători de la echipa a doua.

Afla mai multe despre: hermannstadtplecariveniritransferuri 

viewscnt
Articole similare