Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misiune foarte dificilă pentru Şumudică. Ce mesaj a transmis preşedintele lui Kayserispor

Misiune foarte dificilă pentru Şumudică. Ce mesaj a transmis preşedintele lui Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, crede în continuare că echipa pe care o conduce poate termina pe un loc care să-i asigure prezenţa în cupele europene. În acest moment, Kayserispor se află la 6 puncte distanţă de primul loc care duce în Europa League.

Kayserispor a avut până acum un sezon peste aşteptări. Dacă anul trecut se bătea pentru evitarea retrogradării, acum ţinteşte locurile care duc în cupele europene. Marius Şumudică a reuşit să ridice pretenţiile la Kayseri şi acum preşedintele clubului i-a trasat un nou obiectiv.

Erol Bedir, şeful lui Kayserispor, le-a transmis jucătorilor că trebuie să creadă că pot ocupa un loc de cupe europene. În acest moment, Kayserispor se află pe locul 5, dar distanţa faţă de locul 4 - primul care duce în cupele europene - este de 6 puncte:

”Am pornit cu entuziasm sezonul 2017-2018, am lăsat în urmă coşmarul de anul trecut şi acum suntem pe locul 5, cu 38 de puncte. Vom avea 10 meciuri dificile şi fiecare dintre aceste meciuri va conta pentru locurile 3-4, care duc în Europa League, obiectivul nostru. Trebuie să credem în asta”, a fost o parte din mesajul transmis de Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor.



Kayserispor nu traversează însă cea mai bună perioadă. A reuşit să câştige o singură dată în ultimele patru meciuri din campionat, a scos un egal şi de două ori a fost învinsă. Următoarea adversară este Karabukspor, ultimul loc în campionatul Turciei.

Afla mai multe despre: marius sumudicaerol bedirkayserispor 

viewscnt
Articole similare