Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misiune imposibilă pentru CFR Cluj în Europa League! Sevilla pregăteşte cel mai tare transfer al iernii. Spaniolii îl vor pe starul de la PSG

Misiune imposibilă pentru CFR Cluj în Europa League! Sevilla pregăteşte cel mai tare transfer al iernii. Spaniolii îl vor pe starul de la PSG
Comentarii

Julian Draxler (26 de ani) ar putea fi cel mai tare transfer al echipei Sevilla, în perioada de iarnă. Mijlocaşul nu s-a impus la campioana Franţei şi e dispus să-şi relanseze cariera în altă parte.

Julian Draxler, posibilul adversar al lui CFR Cluj

Cotat la 30 de milioane de euro, mijlocaşul german a ajuns la PSG în 2017, dar acest sezon a fost unul destul de slab pentru el, cu doar opt meciuri jucate în toate competiţiile. 

Astfel, Draxler ar putea schimba campionatul, întrucât Sevilla îl doreşte. Spaniolii vor încerca să dea lovitura decisivă pe piaţa transferurilor în iarnă, indiferent că va fi vorba despre un împrumut sau de un transfer definitiv. 

2021 e anul în care înţelegerea germanului cu PSG expiră

Astfel, misiunea lui CFR Cluj în Europa League s-ar putea complica, dacă germanul va ajunge la Sevilla. Campioana României a fost aleasă ca adversară a clubului Sevilla de Frédéric Kanouté, fostul atacant al spaniolilor. 

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

 

Afla mai multe despre: julian draxlerpsgsevillacfr cluj sevillacfr cluj europa league 

viewscnt
Articole similare