Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misiune îndeplinită! Dorinţa lui Guardiola a fost ascultată, iar fotbalistul a semnat până în 2027 cu Manchester City

Misiune îndeplinită! Dorinţa lui Guardiola a fost ascultată, iar fotbalistul a semnat până în 2027 cu Manchester Citygalerie foto

Manchester City

Comentarii

Ruben Dias şi-a prelungit contractul cu Manchester City.

”Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul şi că pot continua să joc pentru City. De când am ajuns, m-am bucurat de fiecare minut petrecut aici, iar totul mi-a depăşit aşteptările. Este o plăcere absolută să fac parte din acest grup” a mărturisit Ruben Dias, după ce şi-a prelungit contractul până în 2027 cu Manchester City.

Gruparea de pe Ettihad Stadium i-a îndeplinit astfel dorinţa lui Josep Guardiola, care a vrut să-şi asigure fundaşul de continuitate. Ruben Dias va avea acum şi un salariu mai mare decât cel pentru care a semnat iniţial cu City.

”Vreau să-i mulţumesc lui Pep pentru felul în care m-a ajutat să mă dezvolt ca jucător şi pentru maniera în care mă presează să-mi îmbunătăţesc jocul. Am câştigat atâtea în primul sezon şi vreau să cresc în continuare ca jucător şi să câştigăm şi mai multe trofee” a mai declarat Ruben Dias.

Internaţionalul portughez are 32 de selecţii în prima reprezentativă a ţării sale şi două goluri marcate. În vârstă de 24 de ani, Dias a jucat 54 de meciuri pentru Manchester City până în prezent şi a marcat un gol.A cucerit în stagiunea trecută titlul şi Cupa Ligii Angliei, apoi a jucat o finală de UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: ruben diasguardiola 

viewscnt
Articole similare