Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misiune îndeplinită: România a revenit în TOP 8 mondial! Segărceanu: "Sper să revenim la Cluj, dacă vom avea noroc la tragerea la sorţi"

Misiune îndeplinită: România a revenit în TOP 8 mondial! Segărceanu: "Sper să revenim la Cluj, dacă vom avea noroc la tragerea la sorţi"

Tenis

Comentarii

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup a României, Florin Segărceanu, a declarat că întâlnirea cu Elveţia, câştigată cu scorul general de 3-1, a fost una frumoasă, el precizând că speră într-o revenire la Cluj-Napoca, pentru altă confruntare.

“E mult mai uşor acum, după ce am obţinut victoria. Am avut o întâlnire frumoasă cu Elveţia, un spectacol extraordinar, cu spectatori extraordinari, am încheiat cu 3-1 şi nu am avut parte de suferinţă. Le mulţumesc fetelor şi vom vedea ce rezervă viitorul. Sper să avem şansa să revenim la Cluj, dacă vom avea noroc la tragerea la sorţi”, a spus Segărceanu.

Întrebat ce moment l-a impresionat cel mai mult în cele două zile de competiţie, el a răspuns: “Dincolo de victoria României, prezentarea de sâmbătă şi coregrafia extraordinară m-au impresionat cel mai mult. Nu am mai trăit o astfel de atmosferă şi mă repet, condiţiile şi atmosfera de aici sunt unice”.

România a câştigat cu 3-1 întâlnirea cu Elveţia, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, şi s-a calificat în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, după o pauză de trei ani.



Sâmbătă, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, şi Irina Begu (38 WTA) a trecut, cu scorul de 6-4, 6-1, de Timea Bacsinszky (46 WTA).

Duminică, Simona Halep a învins-o pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi la dublu Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea au fost învinse de cuplul Jil Teichmann/Viktorija Golubic, scor 0-6, 6-0, 10-6.

România va evolua, în februarie 2019, în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Tricolorele au fost ultima dată între primele opt naţiuni ale competiţiei în 2016, când au pierdut în sferturi, în faţa Cehiei, tot la Cluj-Napoca.
 

Afla mai multe despre: segarceanuromaniafed cup 

viewscnt
Articole similare