Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mister X” atacă FRF: ”Să se gândească puţin. Dacă cineva din străinătate se uită la meciul ăsta, o să râdă!”

”Mister X” atacă FRF: ”Să se gândească puţin. Dacă cineva din străinătate se uită la meciul ăsta, o să râdă!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cebotaru ’24 (penalty) pentru gazde şi Karanovic ’36 pentru oaspeţi.

La finalul meciului, antrenorul lui Sepsi, Csaba Laszlo a mărturisit: ”Nu era uşor să joci pe terenul ăsta şi pe căldura asta. Ce am spus acum e foarte diplomatic. Să spun sincer, jocul ăsta nu a avut nivel de Divizia A. Sunt puţin, puţin fericit că am luat un punct din această deplasare.  Dacă fac analiza jocului, să joci pe căldura asta, cu jucătorii pe care îi am eu în ofensivă, împotriva a zece oameni, atunci trebuie să dai gol. Am luat un punct, numai că am lăsat două puncte aici. Să nu uităm că am jucat cu jucători care au nevoie de puţin mai mult timp ca să joace împreună”

Pentru Sepsi şi Laszlo a fost a şasea remiză în primele 7 runde ale campionatului. Tehnicianul ardelenilor atacă programarea meciurilor şi organizarea FRF: ”Şi oamenii de la Federaţie ar trebui să se gândească puţin, dacă vrei să ai un joc de fotbal la Divizia A cu calitate, atunci trebuie să ai şi infrastructură şi să te uiţi puţin la vreme. Dacă cineva vede în străinătate meciul ăsta şi o să spună că e din Divizia A din România, o să râdă. O să râdă, sincer. Şi noi suntem vinovaţi” a spus Csaba Laszlo la finalul meciului.


 

Afla mai multe despre: csaba laszlo 

viewscnt
Articole similare