Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miţă Iosif vrea jucători pregătiţi pentru viaţă: ”Le-am spus să nu vină fără bacul luat” :)

Miţă Iosif vrea jucători pregătiţi pentru viaţă: ”Le-am spus să nu vină fără bacul luat” :)

Rapid

Comentarii

Rapid şi Garul au disputat un amical, la Braşov, încheiat 1-1, în urmă căruia Miţă Iosif a oferit un interviu.

Rapid a patricipat la un meci de pregătire la Braşov, împotriva nou formatei Farul Constanţă, condusă de Gică Hagi. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. Sefer deschisese scorul pentru giuleşteni în minutul şase, însă Casap a restabilit egalitatea, în minutul 62, de la punctul cu var.

În urma amicalului, Miţă Iosif a oferit un interviu, în care a discutat despre planurile pentru sezonul ce urmează. Tehnicianul Rapidului a dezvăluit că mai aşteaptă jucători la club, inclusiv juniori care îşi vor da examenul de bacalaureat în zilele ce urmează.

Miţă Iosif vrea jucători pregătiţi pentru viaţă

”Un antrenament cu o echipă bună, am rulat aproape toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie, foarte mulţi tineri, doi jucători în probe. Am urmărit anumite lucruri tehnico-tactice, cât şi parametrii fizici. Primul 11 nu cred că îl ştiu pentru că încă nu îl avem, mai lucrăm la el.

(n.r. Dau mai mulţi copii bacul. Le ţineţi pumnii?) Da, o să îi şi ascultăm să vedem dacă au învăţat, acum la întoarcere. Bineînţeles că trebuie să ia bacalaureatul pentru că viaţa nu ştim ce rezervă şi nu trebuie să ajungă la o vârstă maruritate fără şcoală. Le-am spus să nu vină fără bacul luat.

Mai sunt 3 săptămâni în care putem să îmbunătăţim lucrurile şi vom face tot ce ne stă în putinţă. Vreau să rămân cu picioarele pe asfalt, categoric că ne-am dori măcar un trofeu, ar fi extraordinar, ar fi extraordinar pentru noi ca şi club să facem eventul în anul centenarului”, a declarat Miţă Iosif

Afla mai multe despre: rapid bucureştimiţă iosifmihai iosiffarul constanţafarul rapid 

viewscnt
Articole similare