Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitchell şi Simmons, cei mai votaţi jucători pentru echipa-tip a debutanţilor din NBA

Mitchell şi Simmons, cei mai votaţi jucători pentru echipa-tip a debutanţilor din NBA

NBA

Comentarii

Coordonatorul de joc al echipei Utah Jazz, Donovan Mitchell, şi australianul Ben Simmons de la Philadelphia 76-ers au întrunit maximum de sufragii posibile pentru a fi incluşi în echipa-tip a debutanţilor (rookies) din sezonul 2017-2018 al Campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA).


Cei 100 de ziarişti specializaţi care participă la această consultare au votat în unanimitate pentru Mitchell şi Simmons, care au încheiat sezonul regulat cu medii de 20,5 şi 15,8 puncte de meci. De asemenea, ei se află în lupta pentru trofeul celui mai bun "rookie" al sezonului.

Jayson Tatum, care dispută finala Conferinţei de Est cu Boston Celtics în faţa lui Cleveland Cavaliers, a primit 99 de voturi.



Echipa-tip a fost completată de Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers, 93 voturi) şi Lauri Markkanen (Chicago Bulls, 76 voturi).

A doua echipă-tip a celor mai buni debutanţi este compusă din Lonzo Ball (LA Lakers), Bogdan Bogdanovic (Sacramento Kings), John Collins (Atlanta Hawks), Josh Jackson (Phoenix Suns) şi Dennis Smith junior (Dallas Mavericks). 

Afla mai multe despre: nbatopclasamentdecizieanuntdonovan mitchellben simmons 

viewscnt
Articole similare