Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitică Dragomir dă verdictul în cazul tehnicianului Rapidului: ”Iosif e super meseriaş. Jucătorii sunt în jurul lui ca albinele la stup”

Mitică Dragomir dă verdictul în cazul tehnicianului Rapidului: ”Iosif e super meseriaş. Jucătorii sunt în jurul lui ca albinele la stup”

Rapid

Comentarii

Miţă Iosif a debutat cu victorie în Liga 1, după ce Rapid a reuşit să o înfrângă pe Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Miţă Iosif a reuşit să o readucă pe Rapid în Liga 1, după o absenţă de şase ani. Tehnicianul a condus echipa spre revenirea în prima divizie, însă lipsa sa de experienţă anunţa că nu va continua la club. Înainte de a prelua echipa, antrenorul de 46 de ani mai fusese doar interimar şi secund, sau principal la a doua echipă a giuleştenilor, astfel că înlocuirea sa era considerată.

Însă, ”Poetului” i s-a acordat o şansă, iar acesta a început bine în prima divizie. Rapid a debutat cu victorie, iar jucătorii par a fi uniţi în jurul tehnicianului lor şi dispuşi să lupte pentru club. Atmosfera creată de Iosif este cheie în felul în care conduce echipa, întrucât jucătorii vin la muncă plini de viaţă.

Mitică Dragomir dă verdictul în cazul tehnicianului Rapidului

Discutând despre partida de duminică seara, împotriva Chindiei, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a evidenţiat calitatea tehnicianului giuleştean. ”Mitică de la Ligă” l-a lăudat pe Iosif, pe care îl vede perfect pentru poziţia sa.

”Asta e o meserie cum e cizmăria, croitoria şi aşa mai departe, iar ăsta e super meseriaş, Iosif ăsta. Jucătorii sunt în jurul lui ca albinele la stup. Apărarea Rapidului e în primele cinci ale ţării. Fac pariu pe cât vreţi”, a declarat Mitică Dragomir, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: miţă iosifmihai iosifdumitru dragomirmitică dragomirliga 1rapidrapid chindia 

viewscnt
Articole similare