Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mititelu e mai rău ca Gigi Becali!” Ultimele avertismente de la Craiova: ”Se crede stâpânul mapamondului”

”Mititelu e mai rău ca Gigi Becali!” Ultimele avertismente de la Craiova: ”Se crede stâpânul mapamondului”

FCSB

Comentarii

Flavius Stoican a rezistat mai puţin de o lună la FC U Craiova. Tehnicianul de 44 de ani a fost demis de olteni după doar patru meciuri pe bancă, trei în campionat şi unul în cupă.

”Mititelu e mai rău ca Gigi Becali!” Ultimele avertismente de la Craiova: ”Se crede stâpânul mapamondului”

Acesta ar fi fost dat afară din pricina unor divergenţe cu conducerea. Adrian Mititelu îl instructase să folosească anumiţi jucători în cupă, iar Stoican nu a ascultat, astfel că a fost înlăturat de la club.

Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă şi consideră că Adrian Mititelu este acelaşi gen de patron ca Gigi Becali. Vre să împună jucători în primul 11 sau să dicteze schimbările din timpul meciurilor!

”Asta este, nu sunt banii lui? Mie mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci?! Nu, nu a avut nicio înţelegere cu Stoican (n.red. – ca antrenorul să execute ordinele patronului). Flavius este un viitor antrenor de succes, o să vedeţi. Am mare încredere în el!

Mititelu e mai rău ca Gigi Becali (n.red. – în privinţa implicării în aspectele tactice ale echipei). Ei cred că sunt stăpânii mapamondului, dacă bagă banii lor…

Se găsesc mulţi antrenori care să lucreze cu familia Mititelu…se spunea de Eugen Neagoe sau Leo Grozavu…amândoi sunt trăznet. Eu nu-l dădeam afară pe Grozavu de la Sepsi nici dacă mă bătea cineva, nu ştiu cine a influenţat chestia asta” a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Stoican, 44 de ani, a avut pe banca oltenilor o victorie, două înfrângeri şi o remiză.

În locul lui Stoican a fost instalat Bobi Verdeş, ca interimar, însă şi acesta şi-a dat ”demisia”,

Mititelu ar avea deja un favorit pentru post.

Leo Grozavu ar fi antrenorul dorit de Adrian Mitelu, tehnician liber de contract după despărţirea de Sepsi, anunţă prosport.ro. Acesta petrecuse aproape doi ani la Sf. Gheorghe înainte de a fi înlăturat.

U Craiova 1948 a rămas şi fără antrenorul interimar! Bobi Verdeş a plecat după o doar o zi

 

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian mititeluflavius stoican 

viewscnt
Articole similare