Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu Jr. a răbufnit după victoria cu Rapid: „Să-i fie ruşine pentru ce a făcut! Mor de inimă”. Cererea oltenilor în play-off

Mititelu Jr. a răbufnit după victoria cu Rapid: „Să-i fie ruşine pentru ce a făcut! Mor de inimă”. Cererea oltenilor în play-off

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova 1948 s-a impus în faţa Rapidului, scor 1-0, în etapa a patra din play-off-ul Ligii a 2-a.

Adrian Mititelu Jr. (23 de ani), finanţatorul „interimar” al Craiovei, a vorbit despre victoria echipei sale şi s-a arătat extrem de deranjat de arbitrajul prestat de Lucian Rusandu.

În urma meciului, Rapid a rămas pe locul doi în clasamentul din Liga 2, cu 42 de puncte, în timp ce FC U Craiova 1948 a acumulat 45 de puncte şi a rămas lider solitar.

„O victorie extrem de mare, nu mare. Băieţii sunt de felicitat, am jucat de 10+, să baţi Rapidul în 10 oameni aproape o repriză este un sentiment incredibil. Victoria este pe deplin meritată, în niciun moment al jocului Rapid nu a arătat că poate să ne învingă, nici în 10 oameni, dar este o ruşine ce s-a întâmplat cu arbitrul. 

Nu este normal ca noi să investim atâţia bani în fotbal, să ne dorim de 10 ani să intrăm în Liga 1 şi să îi dai Roşu lui Paramatti fără să atingă jucătorul. O asemenea decizie poate influenţa foarte mult promovarea! Să-i dai roşu, este inadmisibil aşa ceva! Nu e posibil, să-i fie ruşine arbitrului!

„Este prea mare presiune pe umerii noştri”

Era important să îi dea galben lui Eugen Trică când el a făcut o greşeală de clasa a 2-a. Tremur de emoţii, a doua repriză am trăit-o aproape de banca de rezerve. Este prea mare presiune pe umerii noştri şi dorinţa prea mare. Greşeala este omenească, dar când este doar în defavoarea ta, scuzaţi-mă, dar nu se poate aşa ceva!

„Avem nevoie de arbitri de Liga I”

Am încercat să fim cât mai diplomaţi, să nu creăm scandaluri. Dar nu este posibil, gândiţi-vă acum să fi pierdut două puncte pentru că îi dă el roşu lui Paramatti deşi nu are contact cu jucătorul. Măcar să îl fi înjurat, să îi fi dat un cot în gură. Nimic! Mi-a fost teamă, normal. Avem nevoie la arbitri de Liga 1 în ultimele 6 meciuri, poate chiar de UEFA. 

Nu cred în conspiraţii, nu vreau să vorbesc de jocuri de culise dar vreau să fie mai atenţi arbitrii. Să fie obiectivi, nu părtinitori. Acum aş fi putut să fiu aici să plâng cu voi că mi-a luat două puncte arbitrul. Nu e normal, mor de inimă!”, a spus Mititelu jr. 

FC U Craiova 1948 - Rapid

Derbiul de Liga a II-a dintre FCU Craiova şi Rapid a avut parte de o atmosferă incendiară, deşi s-a jucat cu porţile închise. Sute de fani ai Universităţii s-au strâns în faţa stadionului, au aprins torţe şi au cântat.

Sărbătoarea fanilor a fost stricată, când autocarul rivalei din Liga I şi-a făcut apariţia. Jandarmii au reuşit cu greu să îi stăpânească pe fanii care au bombardat autocarul cu sticle.

Prezenţa fanilor i-a ajutat pe olteni, care au învins-o pe Rapid, deşi au jucat aproape o repriză cu om în minus. Andrea Compagno a marcat singurul gol al meciului şi i-a oferit lui FCU un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din playoff.

Afla mai multe despre: rapidu craiova 1948mititelu jr 

viewscnt
Articole similare