Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu jr. dă cărţile pe faţă! De ce s-a răzgândit tatăl său în privinţa noului antrenor: ”Nu am fost corecţi” | EXCLUSIV

Mititelu jr. dă cărţile pe faţă! De ce s-a răzgândit tatăl său în privinţa noului antrenor: ”Nu am fost corecţi” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Eugen Trică va reveni la FC U Craiova pentru un al patrulea mandat, în ciuda faptului că o colaborare între el şi familia Mititelu nu mai părea posibilă.

După ce Adi Mutu a rezistat doar patru luni pe banca lui FC U Craiova, iar Flavius Stoican nici măcar una, familia Mititelu a revenit la una dintre variantele ”preferate”.

Eugen Trică se va întoarce pe banca oltenilor pentru un al patrulea mandat, în ciuda faptului că spunea că nu se va mai lucra cu familia Mititelu.

Nici şefii lui FC U nu păreau prea mulţumiţi de Trică, având în vedere că s-au descotorosit de el şi după promovarea în Liga 2, şi după promovarea în Liga 1.

Adrian Mititelu jr. a rupt tăcerea şi a explicat motivul pentru care oltenii s-au răzgândit în privinţa tehnicianului. Fiul patronului Craiovei a dat de înţeles că Trică a fost singurul om de pe lista oltenilor, pentru că este văzut ca singurul candidat care poate salva echipa.

Mititelu jr. dă cărţile pe faţă! De ce s-a răzgândit tatăl său în privinţa noului antrenor

Cum s-a ajuns la varianta Trică, am realizat că, după ce Eugen Trică a plecat de la echipă, după ce a promovat din Liga 3 în Liga 2 şi din Liga 2 în Liga 1... am ajuns la concluzia că era cea mai buna varintă, nu a pierdut niciun meci, e cel mai potrivit şi ne reparăm greşeala.

În ciuda faptului că nu i s-a mai prelungit contractul, noi am fost corecţi cu el, ce i s-a promis, i s-a dat, imediat ce am vorbit cu el a fost foarte receptiv în legătură cu revenirea.

Nu a fost nimeni pe listă, nu am discutat cu niciun antrenor, (n.r. despre Neagoe) nu e adevărat nu s-a vorbit cu nimeni.

După victoria lui Gaz Metan s-a complicat foarte mult campionatul, avem nevoie de victorie ca de aer, urmează o perioadă grea, însă pentru asta am intrat în Liga 1, pentru a face faţă.

Cu revenirea lui Trică sperăm ca echipa să intre pe o linie dreaptă de victorii. Dorinta noastră e de a rămâne în Liga 1, Trică are meci mâine cu Viitorul Tg. Jiu şi după va rezilia şi va semna cu noi.

Va fi prezent la meci (n.r. cu Sepsi), dar nu va conduce echipa”, a declarat Mititelu jr., pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare