Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu Jr., doar cuvinte de laudă la conferinţa de prezentare a lui Adrian Mutu: „Este capabil să se lupte cu orice echipă din Liga 1” + Ce transferuri vor ajunge în Oltenia

Mititelu Jr., doar cuvinte de laudă la conferinţa de prezentare a lui Adrian Mutu: „Este capabil să se lupte cu orice echipă din Liga 1” + Ce transferuri vor ajunge în Oltenia

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 şi-a prezentat, azi, oficial, noul antrenor: Adrian Mutu (42 de ani).

Mititelu Jr., doar cuvinte de laudă la conferinţa de prezentare a lui Adrian Mutu: „Este capabil să se lupte cu orice echipă din Liga 1” 

La conferinţa de prezentare a fost şi Adrian Mititelu Jr, care s-a ocupat de echipă şi în Liga 2 şi care a reuşit promovarea formaţiei în primul eşalon.

Mititelu Jr. a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mutu.

„Am convingerea că Adrian este capabil să se lupte cu orice echipă din Liga 1. Fotbalul este şi o loterie. Bugetul şi jucătorii nu-ţi asigură performanţă. Din moment ce ne-am antamat la acest proiect din 2017, scopul nostru este să performăm. Nu ne punem bariere, fiindcă nu vrem să ne lovim de ele.. 

Ce transferuri vor ajunge în Oltenia

Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziţii.  Vor veni între 8 şi 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm. Încă de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucători. Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experienţă. Ne dorim şi să creştem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani” a declarat Mititelu Jr.

Ce a mai spus Mutu la conferinţa de presă:

„O să mă vedeţi foarte rar vorbind. O să mă vedeţi pe teren, muncind. E inutil să dau din gură, prefer să demonstrez. Nu prea se practică asta la noi în ţară, deşi funcţionează. Trebuie să ne prezentăm aşa cum trebuie la meciul cu CS U, va fi un derby. Sper să fie o atmosferă fair-play în oraş şi să nu se întâmple incidente care nu au ce căuta în fotbal. Dacă sunt aici, înseamnă că această echipă e Universitatea Craiova pentru mine. 

Am vizitat locul unde ne antrenăm şi baza pe care o vom folosi în câteva luni. O bază aşa cum o să aibă FC U Craiova nu există în Europa! E un loc prielnic să faci performanţă. Familia Mititelu merită felicitată. Condiţiile sunt foarte bune. Totul e ok, acum trebuie să muncim”

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova: „M-a convins setea de performanţă a echipei”. Declaraţii de la conferinţa de prezentare

Afla mai multe despre: adrian mutumititelu jrfc u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare