Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu Jr, scos din sărite. Replică jignitoare pentru Rotaru&Reghecampf: ”Să îşi vadă de amantele lui prostituate”

Mititelu Jr, scos din sărite. Replică jignitoare pentru Rotaru&Reghecampf: ”Să îşi vadă de amantele lui prostituate”

Superliga

Comentarii

Scandal înainte de FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova din etapa cu numărul 11 din Liga I.

Cele două tabere s-au încins chiar înainte de marele derby. 

Reghecampf nu s-a ”ascuns” azi la conferinţa de presă şi a declarat că U Craiova 1948 vrea să boicoteze derby-ul Craiovei de teamă că echipa antrenată de el va avea mai mulţi suporteri în tribune. De asemenea, Reghecampf le-a cerut celor de la U Craiova 1948, echipa care are statut de gazdă, să cedeze Universităţii Craiova drepturile de organizare a partidei.

Mititelu Jr., patronul formaţiei U Craiova 1948, a fost extrem de deranjat de cele spuse de Reghecampf la conferinţa de presă şi i-a dat replica.

„Aş vrea să clarific anumite speculaţii. Clubul nostru nu boicotează intrarea suporterilor pe stadion. Aşa cum a declarat şi preşedintele CNCD, Csaba Asztalos, certificatul verde şi diferenţierea vaccinaţi-nevaccinaţi sunt în afara legii. 

Masa noastră de suporteri şi ultraşii din Peluza Sud fac parte din cei 70% de români nevaccinaţi. În România nu există absolut nicăieri scris ce se întâmplă în cazul în care se depăşeşte pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Ce aberează Rotaru şi Reghecampf sunt poveşti. 

Mâine, la ora 12:00, vom afla dacă se extinde pragul de 6% la 8%. E vorba de limita de intrare cu certificatul verde. Dacă aceşti clonaţi îşi închipuie că pe stadion se vor strânge 1.800 de vaccinaţi de pe la instituţiile publice şi vor acapara ei locul destinat oaspeţilor, se înşală amarnic. 

Peluza Sud a anunţat public şi pertinent de ce nu se prezintă la meci, în cazul în care vor intra doar cei vaccinaţi. Clonaţii, în clipa de faţă, încearcă să creeze o cacealma. Avem media suporterilor peste ei în campionat. La meciul cu Dinamo au fost 3.500 de ultraşi numai în peluză. 

Ce tot delirează ei? Ce suporteri au avut ei în acest an? Îmi arată poze din 2018? Păi, le arăt şi eu din 2006, 2008, 2010. Când noi aveam 30.000 de suporteri pe stadion, Rotaru lua bani cu dobândă de la Mircea Sandu. Este un pitic grizonat şi frustrat, cu dinţi calcaroşi. 

Iar în ceea ce îl priveşte pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă şi să îşi vadă de amantele lui prostituate”, a transmis Adrian Mititelu Jr., pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc u craiova 1948mititelu jrreghecampf 

viewscnt
Articole similare