Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitrea a răbufnit după ce a marcat golul de 3 puncte contra lui FCSB! "Ştiţi prea bine cum am plecat de acolo, normal că m-am bucurat!" Ce au declarat Killerii roş-albaştrilor de la Sepsi

Mitrea a răbufnit după ce a marcat golul de 3 puncte contra lui FCSB! "Ştiţi prea bine cum am plecat de acolo, normal că m-am bucurat!" Ce au declarat Killerii roş-albaştrilor de la Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi s-a impus în deplasarea de la FCSB, scor 2-1, într-un meci al etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

Sepsi a deschis scorul în minutul 28, după ce Ninaj a ridicat mingea pentru Petrila, care a trimis balonul cu capul în plasa porţii. FCSB a egalat în minutul 68. După un contraatac rapid, Moruţan i-a pasat lui Octavian Popescu. Jucătorul în vârstă de 18 ani a evitat un adversar şi a tras la colţul lung. În minutul 81, Mitrea a marcat pentru 2-1 cu capul şi a dus cele 3 puncte la Sepsi. 

La sfârşitul meciului, jucătorul împrumutat de la CFR, Petrila, a declarat că s-a gândit şi la feroviari când a marcat primul gol. 

"Am câştigat aici şi vrem în continuare să fim cât mai sus. În prima repriză i-am dominat la tot. Din păcate, în a doua pate am fost puţin mai moi, dar e bine că am câştigat. Nu pot să spun că nu m-am gândit la CFR când am marcat, pentru că m-am gândit puţin şi acolo, să-i ajut, dar până la urmă eu mi-am făcut treaba aici. Noi, dacă se poate să iesim campioni. Dar dacă nu, bineînţeles că CFR Cluj", a declarat Petrila

Mitrea a fost dat afară de către Gigi Becali de la FCSB în 2017 şi şi-a amintit de perioada scurtă petrecută sub culorile roş-albastre. 

"Era un complex cu echipele din faţa noastră, n-am reuşit tot campionatul, am jucat bine şi a fost o descătuşare. Am avut meciuri foarte bune şi cu ei şi cu Craiova şi cu CFR, dar nu reuşisem să câştigăm şi ne bucurăm enorm în seara aceasta că am reuşit să câştigăm. Am demonstrat în toate meciurile că ne batem de la egal la egal cu ei.

Asta este cheia, să alergi mult, să îi presionezi sus, să nu îi laşi să gândească. Nu este joc dur deloc, probabil noi suntem învăţaţi prea moale. În afară nu te menajează nimeni.

Nu cred că intrăm prosteşte, nu rupem picioare. Pur si simplu suntem agresivi, ne interesează să luăm mingea. Ştiţi prea bine cum am plecat de acolo, normal că m-am bucurat. Şi m-am bucurat că am câştigat, am stat puţin la FCSB, deci nu pot să zic că am stat câţiva ani, ca să nu mă bucur. Nici ei nu au simţit faţă de mine, nici eu nu simt", a declarat Bogdan Mitrea. 

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare