Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitrea a tras semnalul de alarmă după ce Sepsi a fost învinsă de CFR! ”Anul trecut, veneam aici şi le era frică de noi. Acum, ne iau la mişto!”

Mitrea a tras semnalul de alarmă după ce Sepsi a fost învinsă de CFR!  ”Anul trecut, veneam aici şi le era frică de noi. Acum, ne iau la mişto!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a XIII-a a Ligii I.

Bouhenna şi Culio au marcat golurile campioanei în urma a două faze fixe. În minutul 80, Bordeianu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. La sfârşitul meciului, căpitanul lui Sepsi, Bogdan Mitrea, nu a găsit explicaţii pentru jocul arătat de echipa lui. El a declarat că pentru rezultatele slabe ale echipei din acest sezon nu sunt răspunzători antrenorii, ci jucătorii. 

Fotbalistul a precizat că anul trecut lui CFR îi era frica de Sepsi, dar acum, ardelenii au făcut ce au vrut cu Sepsi, iar Mitrea nu înţelege schimbarea de atitudine a coechipierilor săi. 

”Anul trecut, veneam aici şi le era frică de noi. Acum, ne iau la mişto!”

”Au fost ceva contacte, nu ştiu, nu mi-am dat seama nici eu. Trebuie să văd şi eu imaginile, a fost un aut, mi s-a părut că a dat Deac cu mâna în minge. A fost haos, nici nu mai contează. Problema este că noi arătăm rău şi trebuie să ieşim din situaţia asta. Nu sunt de vină antrenorii. Noi ieşim pe teren de 13 etape şi ne facem de ruşine în ultimele momente.

Luăm goluri de copii şi juniori, de la corner, din aut, probabil vom lua unul şi de la portarul advers. Nu îmi explic, trebuie să ne trezim. Suntem supăraţi, frustraţi, dar ăsta este fotbalul.

Intrăm pe teren, trebuie să arătăm că suntem fotbalişti. Anul trecut, veneam aici şi le era frică celor de la CFR că pierd titlul din cauza noastră şi acum ne iau la mişto. Asta este, bravo lor. Problema este la noi, la jucători. Intrăm pe teren şi nu mai demonstrăm. Nu contează antrenori, management, teren, arbitri...”, a declarat Bogdan Mitrea, la sfârşitul meciului.

Afla mai multe despre: sepsi-mitrea-liga 1 

viewscnt
Articole similare