Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitrea: ”Am scăpat două puncte” Căpitanul e deja cu gândul la partida de joi: ”Nu avem emoţii. Conference League e un bonus”

Mitrea: ”Am scăpat două puncte” Căpitanul e deja cu gândul la partida de joi: ”Nu avem emoţii. Conference League e un bonus”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, luni, în deplasare, contra formaţiei Chindia Târgovişte, în etapa a doua a Ligii I.

Pentru Chindia a marcat Cherchez, în minutul 87, iar pentru Sepsi a înscris Ashkovski, în minutul 52. 

La finalul partidei, căpitanul lui Sepsi, Bogdan Mitrea regreta golul primit pe final de echipa sa: ”Având în vedere că am luat gol spre sfârşit, am scăpat două puncte. Nu am ştiut să absorbim această presiune. Asta este, este un punct în deplasare, trebuie să vedem partea pozitivă, sperăm să învăţăm din acea fază şi să continuăm.”

Mitrea este deja cu gândul la partida cu Spartak Trnava. Căpitanul nu va putea evolua: ”Adunăm punct cu punct, ne dă moral. Toată energia este însă pentru joi, ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu. Nu avem emoţii. Conference League este un bonus, un vis de al nostru, asta e, ne bucurăm.” a mai spus Mitrea. 

Sepsi a fost egalată pe final de Chindia. Radoslav Dimitrov a avut o ocazie bună de gol la scorul de 1-0: ”Eu zic că meritam mai mult, după jocul de astăzi am pierdut două puncte. Suntem echipa mai valoroasă şi joi trebuie să arătăm că merităm să trecem mai departe joi” a spus fundaşul dreapta de la Sepsi. 

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare