Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitrea despre altercaţia din final de meci: ”E fotbal, e normal” Fundaşul aşteaptă duelul cu Dinamo: ”Situaţia lor nu e ok, dar nici a noastră”

Mitrea despre altercaţia din final de meci: ”E fotbal, e normal” Fundaşul aşteaptă duelul cu Dinamo: ”Situaţia lor nu e ok, dar nici a noastră”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de U Craiova 1948, scor 1-0.

După meci, internaţionalul lui Sepsi, Bogdan Mitrea a explicat:

”Ne bucurăm că am trecut mai departe, veneam după...suntem într-o perioada nu tocmai ok, era dificil, ştiam că meciurile de Cupă sunt altfel. Ne bucurăm pentru că ştiam că nu suntem nici fizic în foarte buna formă. Ne bucurăm, scopul a fost atins, pe sfârşit de meci a fost o altercaţie, dar e normal, e fotbal. E bine că a durat puţin jocul nostru fără portar. Ei probabil voiau să grăbească jocul, noi e normal să tragi de timp, asta e, scopul scuză mijloacele în unele momente. Aveam nevoie de o victorie, clar că ne axăm pe meciul de duminica, nici n-avem timp să facem petreceri. Toată energia trebuie să fie pentru duminică pentru că suntem datori în campionat. Meciul cu Dinamo e un meci în care joacă două echipe care se agata amândouă. Nici nu pot să le cataloghez. Situaţia lor nu e tocmai ok, nici a noastră. Ei au clar are alte probleme de natura financiara de unde a pornit totul, dar pe teren nu o să se mai gândească şi o să joace bine” a explicat Bogdan Mitrea, la finalul jocului.

În minutul 90+2, de la Sepsi a fost eliminat postarul Niczuly, el primind al doilea cartonaş galben. A fost eliminat şi Kovacic, de la craioveni. Iniţial, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu lui Sidibe. În poartă la Sepsi a intrat pe final Aganovic.

Afla mai multe despre: bogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare