Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă a plecat cu două premii de la Gala Fotbalului Românesc. EXCLUSIV | Prima reacţie: "Mulţi nu îmi dădeau şanse"

Mitriţă a plecat cu două premii de la Gala Fotbalului Românesc. EXCLUSIV | Prima reacţie: "Mulţi nu îmi dădeau şanse"

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost ales atacantul anului, luni seară, la Gala Fotbalului Românesc, eveniment de la care a plecat şi cu "Premiul Ilie Balaci". Căpitanul Universităţii Craiova, care a punctat că lumea a fost reticentă în momentul revenirii sale în Liga 1, a mărturisit că acum se gândeşte şi la premiul de cel mai bun fotbalist român.

"Un sezon foarte bun pentru mine, chiar dacă mulţi nu îmi dădeau şanse foarte multe. M-am întors în ţară, am făcut un sezon bun, am marcat goluri pentru echipa de club, am ajuns la echipa naţională, ceea ce este un pas important pentru mine.

De ce nu? Dacă voi continua în acest ritm, cu echipa naţională să am evoluţii foarte bune, de ce nu?", a spus Alex Mitriţă, pentru Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a vorbit apoi despre grupa României din preliminariile Euro 2020, din care mai fac parte Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

"O grupă foarte grea. Am jucat şi cu Suedia, ştim cum sunt echipele cu talie. Chiar dacă mulţi spun că a fost un meci amical, a fost un meci foarte greu, cu o echipă bună. Spania este cap de serie, este lider în această grupă. Noi vom merge să jucăm de la egal la egal cu toate echipele.

Ne dorim să urmăm aceiaşi paşi pe care i-a urmat şi echipa naţională Under-21. Îi felicit pe această cale pentru performanţele reuşite şi, de ce nu, şi cu echipa naţională să ajungem la un campionat european", a adăugat Mitriţă.

Afla mai multe despre: mitritapremiiilie balaci 

viewscnt
Articole similare