Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă a ratat dramatic calificarea în semifinalele din MLS. Ce a făcut românul în momentul decisiv al partidei New York City - Toronto

Mitriţă a ratat dramatic calificarea în semifinalele din MLS. Ce a făcut românul în momentul decisiv al partidei New York City - Torontogalerie foto
Comentarii

New York City a înfruntat-o pe FC Toronto în sferturile campionatului nord american de fotbal. Alexandru Mitriţă a fost integralist.

Lider New York City în Conferinţa de Est după sezonul regulat, Alexandru Mitriţă a jucat cu calificarea pe masă în semifinalele de conferinţă, fază a competiţiei echivalentă cu sferturile de finală ale campionatului. Partida cu FC Toronto s-a jucat pe Citi Field din Flushing Meadows, New York în faţa a 20 de mii de oameni.

Fost jucător la Genk, Swansea, Betis şi Rayo Vallecano, Alejandro Pozuelo a deschis scorul pentru canadieni imediat după pauză. Cu 20 de minute înainte de final Ismael Tajouri-Shradi a egalat si părea că partida va merge în prelungiri. 

Finalul a fost dramatic pentru echipa lui Mitriţă. Toronto a primit un penalty, transformat în ultimul minut de joc. Mitriţă a sperat că Pozuelo va rata, iar după execuţia spaniolului a rămas împietrit pe linia punctului cu var. 

Graţie rezultatelor din sezonul regulat care au dus-o pe New York City în fruntea clasamentului după sezonul regulat, echipa românului va juca în CONCACAF, Liga Campionilor Americii de Nord şi Centrale. 

Afla mai multe despre: mitritamlsnew york city 

viewscnt
Articole similare