Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă analizat de americani înaintea startului de sezon din MLS: ”Profită la maximum de spaţii şi crează pericol între linii”

Mitriţă analizat de americani înaintea startului de sezon din MLS: ”Profită la maximum de spaţii şi crează pericol între linii”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Jurnalistul Manuel Vaquero Rodriguez de la Vavel analizează formaţia New York City înainte de startul sezonului din Major League Soccer. Evident, Alexandru Mitriţă a primit o atenţie deosebită fiind considerat transferul sezonului pentru gruparea newyorkeză.

Site-ul Vavel.com analizează echipa lui Domenec Torrent înainte de startul noului sezon din MLS. Formaţia patronată de Yankee Global Enterprises şi City Football Club este considerată una dintre favoritele noului sezon competiţional din SUA, dar specialiştii site-ului Vavel nu o văd campioană la finalului sezonului.

O atenţie deosebită a primit Alexandru Mitriţă, fostul star din Bănie fiind considerat transferul sezonului pentru NYCFC. El este unul dintre fotbaliştii cheie ai echipei lui Torrent în opinia analistului Manuel Vaquero Rodriguez, alături de Jesus Medina şi Maxi Moralez.

”Tânărul atacant român va avea o misiune dificilă şi trebuie să se impună prin goluri. Nu-i va fi uşor, dar pare pregătit să-şi asume această responsabilitate. Beneficiază de experienţa dobândită în fotbalul European, inclusiv în Serie A, acolo unde a evoluat pentru Pescara. Cu Mitriţă în primul 11, NYCFC câştigă explozie şi rapiditate. Românul iubeşte să profite de spaţiile din defensiva adversă, dar devine cu adevărat periculos între linii. În plus, profită la maxim de calităţile sale fizice şi mai ales de cele tehnice pentru a tranşa în favoarea sa duelurile unu contra unu. Nu doar că marchează, dar şi crează goluri” scrie Manuel Vaquero Rodriguez pentru Vavel.com

Afla mai multe despre: alexandru mitriţămajor league soccer 

viewscnt
Articole similare