Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă, după meciul Craiovei cu Astra: "Îi dedic victoria marelui Ilie Balaci". Ce crede despre intrarea criminală a lui Alibec

Mitriţă, după meciul Craiovei cu Astra: "Îi dedic victoria marelui Ilie Balaci". Ce crede despre intrarea criminală a lui Alibec
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat, 3-0, în deplasare la Astra Giurgiu, iar Mitriţă s-a regăsit, din nou, pe lista marcatorilor. Căpitanul Craiovei i-a dedicat victoria marelui fotbalist, care la murit la sfârşitul săptămânii trecute.

"O victorie meritată, am dominat meciul de la cap la coadă, sunt foarte bucuros că am marcat până acum nouă goluri. Îi dedic victoria marelui Ilie Balaci, o fac pentru el. Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus m-au înrăit şi vreau să dau cât mai mult pe teren. Sunt cuvinte foarte mari pentru mine, care mi-au intrat la inimă", a declarat Alex Mitriţă la flash interviul de după meciul cu Astra. 

Căpitanul Universităţii a vorbit şi despre titlul de golgheter şi intrarea criminală a lui Alibec, din debutul partidei: "A fost un joc periculos, asta a fost decizia arbitrului. Nu vreau să comentez. Nu vreau să mă mai gândesc la titlul de golgheter, vreau să iau fiecare meci în parte". 

Săptămâna viitoare, pentru Craiova urmează două meciuri. Partida din Cupa României, cu Turnu Măgurele, şi în campionat, la Poli Iaşi, dar Mitriţă este încrezător în echipa la care joacă. "Dacă avem aceeaşi atitudine nu ne stă nimeni în cale. Avem un meci foarte greu la Turnu Măgurele". 

Afla mai multe despre: alex mitritauniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare