Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă lângă Ronaldo? Căpitanul Craiovei a fost pus pe glume şi a recunoscut: "Plec şi acum la Juventus"

Mitriţă lângă Ronaldo? Căpitanul Craiovei a fost pus pe glume şi a recunoscut: "Plec şi acum la Juventus"

Superliga

Comentarii

Deşi în această săptămână au apărut zvonuri conform cărora Universitatea Craiova a negociat transferul lui Alexandru Mitriţă la Torino în schimbul sumei de cinci milioane de euro, căpitanul oltenilor rămâne cu picioarele pe pământ şi recunoaşte că nu se gândeşte la o eventuală plecare.

Întrebat de un reporter de plecarea sa la marea rivală din oraş a lui FC Torino, Juventus, Alexandru Mitriţă a intrat în joc şi a vorbit despre un eventual transfer lângă Cristiano Ronaldo.

"Dacă era vorba de Juventus, plecam de acum. Nu, gândul meu este la Craiova, nu mă gândsc deloc la plecare. Voi pleca doar dacă va fi o ofertă bună pentru club, o ofertă bună pentru mine. Nu mă gândesc la plecare, voi pleca după preliminariile cupelor europene.

Cred că dacă era o sumă bună, eram plecat până acum. Nu pot să spun cât valorez, dar sunt un jucător valoros, cu calitate, dar nu pot eu să spun cât valorez. Au fost cifre bune pentru mine în acest an, 18 goluri marcate, dacă vorbim şi de cifre, am fost cel mai bun jucător din campionat. Am prins echipa etapei de foarte multe ori, iar toate aceste lucruri mă bucură" , a declarat Alexandru Mitriţă.

Afla mai multe despre: juventuscraiovauniversitatealiga 1romania 

viewscnt
Articole similare