Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă nu renunţă la titlu: ”Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige FCSB campionatul?”

Mitriţă nu renunţă la titlu: ”Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige FCSB campionatul?”
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă (28 de ani), a prefaţat duelul de mare prestigiu cu liderul FCSB.

Universitatea Craiova are în faţă un meci extrem de greu, cel împotriva liderului FCSB. Duelul are loc duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superligă.

Mitriţă: ”Acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul”

În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului, Alex Mitriţă a avut un discurs războinic şi a transmis foarte clar faptul că oltenii vor da tot ce pot pentru a câştiga meciul şi a rămâne în continuare în lupta la titlu.

Craiova a început cu stângul noul an. În etapa trecută, a cedat pe teren propriu în faţa campioanei Farul Constanţa (1-2.

”Eu cred că acesta trebuie să fie meciul în care să schimbăm totul, să avem o altă atitudine, să intrăm foarte concentraţi pe teren şi să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru să nu mai repetăm greşelile din trecut.

Ce facem acum, să ne dăm deoparte, ca să câştige ‘Steaua’ (n.r. FCSB) campionatul? O victorie ne-ar debloca mental, ar schimba multe lucruri. Au un anumit număr de puncte în faţă, dar asta nu înseamnă că FCSB a câştigat campionatul”, a declarat Mitriţă, înainte de meci.

FCSB este lider în Superligă, cu 47 de puncte, iar CFR şi Rapid sunt la egalitate, cu 36 de puncte. Universitatea Craiova este pe patru, cu 34 de puncte. Totodată, Sepsi şi Farul sunt la egalitate, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: alex mitritacraiovafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare