Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă şi-a analizat evoluţia din meciul cu Norvegia: "Domnul Balaci mi-a spus să mă distrez în teren şi asta am făcut"

Mitriţă şi-a analizat evoluţia din meciul cu Norvegia: "Domnul Balaci mi-a spus să mă distrez în teren şi asta am făcut"

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Mitriţă a fost cel mai bun jucător al României în partida cu Norvegia. De altfel, mijlocaşul lui New York City a şi marcat unicul gol al tricolorilor în remiza de pe Arena Naţională.

"Imediat după meci, domnul Contra ne-a încurajat şi ne-a spus că este mândru de noi. Am făcut un meci bun, am respectat tot ceea ce ne-a cerut tactic. Ne-a transmis că l-a încântat foarte mult că am avut atitudine şi agresivitate. Mereu mă tachinez cu colegul meu suedez, cu Anton (n.r. – Tinnerholm), despre cine se califică la Euro.

Acum, când o să ajung la New York, cu siguranţă, e pregătit să-mi spună ceva după ultimele rezultate. Mă gândesc pe drum ce să-i zic, dar cred că-i transmit de acum că România bate Suedia pe 15 noiembrie la Bucureşti şi merge la Euro. Avem şansele noastre şi, cât timp le vom avea, vom lupta pentru ele. Dacă nu ar mai fi fost şanse, spuneam <<Gata! Asta e!>>, dar noi credem în ele, mai e şi şansa barajului din martie, iar eu cred că vom fi la Euro vara viitoare.

Cel mai important sfat pe care l-am primit în carieră a fost cel de la Ilie Balaci, sfat pe care mi l-am şi tatuat. Aceste cuvinte au rămas eterne pentru mine. Mi-a zis să intru pe teren de fiecare dată şi să mă distrez. Şi chiar asta fac, asta am făcut şi la meciul cu Norvegia şi aşa voi face şi de acum înainte" , a spus Alexandru Mitriţă pentru fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalamitrita 

viewscnt
Articole similare