Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă, tranşant când a fost întrebat despre demiterea lui Mangia: ”De ce trebuie să schimbăm?”

Mitriţă, tranşant când a fost întrebat despre demiterea lui Mangia: ”De ce trebuie să schimbăm?”

Superliga

Comentarii

Alex Mitriţă spune că CS U Craiova a făcut un meci foarte bun cu FC Botoşani, scor 2-2, dar a lipsit şansa. Vedeta Craiovei nu şi-ar dori ca Devis Mangia să fie schimbat.

CS U Craiova are un început grei de campionat şi n-a reuşit nicio victorie în primele trei etape. În ultimul meci, a făcut 2-2 cu FC Botoşani. Alex Mitriţă spune însă că jocul Craiovei este în creştere, echipa a avut atitudine, dar a lipsi şansa. Mitriţă este de părere că Devis Mangia nu trebuie schimbat:

”Am avut un meci bun, am avut determinare, atitudine, din păcate am luat goluri pe greşelile noastre. Noi trebuie să mergem acolo (n.r. la Leipzig) să ne jucăm şansa. Este o echipă foarte bună, cu buget foarte mare, dar mergem acolo să ne jucăm şansa. Sper ca cei care vin să ne ajute. Cei care au intrat în această seară ne-au ajutat mult.

Este normal că toţi aşteaptă trofee de la noi. Dar trebuie să aibă răbdare, nu trebuie să ne huiduie aşa de mult. Le mulţumesc celor care ne-au susţinut, e abia începutul campionatului. (n.r. întrebat despre demiterea lui Mangia) Cele mai bun rezultate le-am avut cu Mister. Jucăm acelaşi fotbal, ne pregătim la fel de bine, pentru ce trebuie să schimbăm? Aşa am început şi anul trecut şi ne-am revenit”,
a spus Mitriţă la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cs u craiovaliga 1alex mitritafc botosani 

viewscnt
Articole similare