Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitu, Petre Marin, Ghionea şi rapidiştii Stancu, Ciolacu şi Vasile au fost premiaţi pe terenul de minifotbal! Trofeu surpriză pentru foştii stelişti

Mitu, Petre Marin, Ghionea şi rapidiştii Stancu, Ciolacu şi Vasile au fost premiaţi pe terenul de minifotbal! Trofeu surpriză pentru foştii steliştigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Competiţia de minifotbal Victory Cup şi-a desemnat câştigătorii ediţiei cu numărul 10. Turneul a strâns la start 96 de echipe şi peste 1500 de jucători legitimaţi, printre care şi nume sonore care au făcut spectacol pe prima scenă a fotbalului românesc sau la echipa naţională.

Marius Mitu, fostul jucător de la Steaua, Universitatea Craiova şi Anderlecht a reuşit să câştige Cupa Victory Cup, mijlocaşul fiind liderul echipei Fan Courier, ce a dispus în finală de AS Roma Bucureşti.

Electrictelecom este formaţia care s-a impus în Liga 1, în timp ce Old New Stars, echipă din care fac parte foştii stelişti Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv sau Bănel Nicoliţă, a fost premiată de Asociaţia Joc Responsabil, reprezentată de Doctorul Cristian Andrei, cu trofeul de responsabilitate pentru întreaga participare în cadrul turneului. 

Fostă dublă campioană la Victory Cup, Old New Stars (locul 5 în acest sezon) este o veterană în cadrul competiţiei, la care a luat startul în ultimele 6 ediţii. Cu un gol desprins de pe Copacabana, Filip Magdalinis, fost jucător la Rapid, a primit din partea lui Miodrag Belodedici trofeul pentru cel mai frumos gol al ediţiei. “Braziliana” peste un fundaş, apoi o boltă elegantă peste portar, fiind ingredientele unei execuţii de pus în ramă.

Magdalinis nu a fost singurul rapidist premiat la Victory Cup, astfel că, 1923.ro, echipă din care fac parte Romeo Stancu, Nicolae Vasile şi Andrei Ciolacu, a reuşit să promoveze în liga secundă după ce a câştigat seria din eşalonul al treilea.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petre marin 

viewscnt
Articole similare