Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miza pe Europa League! Miriuţă vede două echipe din Liga 1 în play-off. Care e atuul FCSB în faţa lui Hajduk

Miza pe Europa League! Miriuţă vede două echipe din Liga 1 în play-off. Care e atuul FCSB în faţa lui Hajduk

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a vorbit pentru Telekom Sport despre meciurile jucate de echipele româneşti în turul 3 preliminar al Europa League.

Tehnicianul de 49 de ani e convins că CFR Cluj nu se mai poate împiedica de Alashkert, după victoria din deplasare, scor 2-0, dar e gata să parieze şi pe o calificare a FCSB-ului după dubla cu Hajduk.

Vicecampionii au obţinut o remiză în Croaţia, scor 0-0, iar Miriuţă se aşteaptă ca Gnohere şi Compania să câştige returul de la Bucureşti. Diferenţa de valoare e clar în favoarea trupei lui Dică, spune Miriuţă, care consideră că Hajduk e doar o umbă a echipei din trecut.

"CFR-ul e calificată în play-off după părerea mea, după 2-0. Eu zic că şi FCSB are şanse mari. Chiar am văzut aseară meciul şi Hajduk nu-i mai bună ca FCSB-ul. Cred că vor tranşa meciul în favoarea lor acasă.

Pentru CFR a fost din păcate acel meci de acasă unde au pierdut pentru că în deplasare au făcut o primă repriză bună. Dacă marca Ţucudean de 2-0, eu zic că erau încheiate conturile. Dar CFR are şanse mari de a merge în grupele Europa League.

S-a văzut că au adus şi nişte tineri. Şi la meciul din Armenia au jucat nişte tineri şi e ceea ce trebuie să facă acum. să îmbine jucătorii cu experienţă cu cei mai tineri.

Îl au pe Ioniţă, pe Costache, pe care l-am avut câteva luni... Sper să prindă minute mai multe. L-au transferat acum şi pe Ganea, am văzut. Un băiat tânăr de 19 ani, nu? Înseamnă că îi preocupă tinerii, că privesc spre viitor
", a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.


"Celor de la FCSB cred că le-a convenit un rezultat de egalitate! Era important să marchze, dar am văzut o primă repriză în care s-au apărat mai mult şi au încercat să joace pe contraatac, cu pasă lungă spre Gnohere, mingea a doua, să vină cu Man şi Teixeria pe benzi şi cu Tănase în spatele lui Gnohere.

Eu, din ce am văzut aseară, cred că s-au mulţumit cu un egal.

Cred că FCSB se va impune acasă şi va merge mai departe pentru că e echipa mai valoroasă.

Hajduk nu mai e acea echipă de speriat nici în campionat. Sunt Dinamo Zagreb, Rijeka, care au câştigat campionatul. Deci Hajduk nu mai e echipa aia mare. Au un nume, o tradiţie, dar ca valoare individuală şi echipă nu mai sunt cum erau",
a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că Steliano Filip nu a jucat cu FCSB şi nu a prins nici lotul.

"Eu mă aşteptam ca Steliano să joace, pentru că nu l-au luat ca să-l ţină pe bancă. Am văzut că n-a prins nici lotul din păcate. Dar eu am încredere că Steliano îşi va reveni şi va fi un jucător de bază pentru că el a demonstrat-o şi la Dinamo, şi la echipa naţională, că e un jucător foarte bun", a mai spus Miriuţă la microfonul Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: miriutafcsbcfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare