Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mlada Boleslav - Slavia Praga 0-1. Cu Băluţă titular, Slavia câştigă şi are maxim de puncte după primele patru etape

Mlada Boleslav - Slavia Praga 0-1. Cu Băluţă titular, Slavia câştigă şi are maxim de puncte după primele patru etape

Stranieri

Comentarii

Slavia Praga îşi continuă parcursul excelent din acest debut de campionat şi trece şi de deplasarea de la Boleslav. Alexandru Băluţă a fost titular la oaspeţi şi a avut o ocazie uriaşă de gol în prima repriză.

Elevii lui Trpisovsky au condus partida de la Boleslav prin agresivitate, mobilitate şi calitatea individuală a câtorva jucători. Singurul gol al meciului a venit totuşi după o greşeală mare a portarului Seda, care a ieşit greşit pe centrarea lui Ngadeu, iar vârful Skoda a profitat şi a marcat în minutul 33 un gol de trei puncte. 
 
Internaţionalul român, Alexandru Băluţă a început ca titular şi a evoluat pe toată durata partidei. Fostul fotbalist al Craiovei şi-a trecut în cont o ocazie uriaşă de gol în prima repriză, la 0-0. 
După patru etape, Slavia Praga este lider cu 12 puncte, dar Plzen şi Sparta Praga au un meci mai puţin jucat. Etapa viitoare, formaţia lui Alexandru Băluţă joacă pe teren propriu cu Jablonec. 

LIVE VIDEO | Mlada Boleslav - Slavia Praga 0-1 (Skoda 35)

Echipele de start: 

Mlada Boleslav (4-2-3-1):  Seda - Krapka, Takacs, Kral, Kerestes - Hubinek, Hulka - Pauschek, Ladra, Konate - Komlichenko

Slavia Praga (4-1-4-1): Kolář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Zelený – Souček – Baluta, Stoch, Hušbauer, Olayinka – Škoda


FINAL: Slavia câştigă!

Min 93: Ocazie imensă pentru Mlada! Konate e singur cu portarul Kolar, dar trimite în peluză

Min 90: Ultima schimbare la Slavia, iese Stoch şi intră Boril

Min 89: Mlada, ultima schimbare: iese Ladra şi în locul său intră Valenta

Min 83: Gazdele mută şi ele: iese Hubinek şi intră Prikryl

Min 82: Alexandru Baluţă  îşi încearcă norocul cu un şut de la distanţă după ce a preluat o minge care a fost respinsă, însă şutul nu este deloc precis şi mingea trece mult pe lângă bara dreaptă 

Min 81: Schimbare la Slavia: iese marcatorul singurului gol, Skoda şi intră Tecl 

Min 80: Ocazie mare pentru oaspeţi! În urma unei faze fixe, Stoch este aproape de gol, dar este blocat în ultima clipă, la marginea careului mic.

O oră scursă din meci, Slavia conduce ostilităţile pe tabelă şi în teren. Oaspeţii au 55% posesie, 13 şuturi la poartă şi 13 acţiuni ofensive periculoase la poarta lui Seda

Min 60: Schimbare şi la gazde: Divis intră în locul luui Pauschek

Min 58: Prima schimbare la oaspeţi: nigerianul Olayinka îi lasă locul lui Zmrhal

Min 46: A început repriza secundă!

Pauză: 0-1 

Min 35: Gol pentru Slavia Praga! Ngadeu centrează din dreapta, Skoda profită de greşeala uriaşă a portarului Seda şi înscrie cu capul. Un gol care ne aminteşte de reuşita lui Dugarry contra României. 

Min 18: Ocazie pentru Alex Băluţă! lansat în careu de Stoch, internaţionalul român a rămas în picioare şi a reuşit să şuteze către colţul scurt, dar portarul Seda a fost atent şi a trimis în corner

Min 1: A început meciul!

 


Vicecampioana Cehiei este în formă în acest început de sezon. În campionat, are trei victorii din trei, iar în Liga Campionilor a reuşit un 1-1 cu Dinamo Kiev, pe teren propriu, rezultat care le dă ceva speranţe pentru retur. Din păcate, Alex Băluţă - jucător transferat de la Craiova cu 2,5 milioane de euro - încă n-a reuşit să se adapteze şi a jucat destul de puţin până acum.

  • LIVE VIDEO | Mlada Boleslav - Slavia Praga

Atacantul român ar putea primi însă o şansă în deplasarea de la Mlada Boleslav, mai ales că Slavia a jucat marţi un meci epuizant în preliminariile Ligii Campionilor. Casele de pariuri o dau favorită pe Slavia, cu o cotă de 1.75, mai ales că statisticile spun că echipa din Praga a câştigat de fiecare dată în ultimele cinci meciuri directe.

Mlada Boleslav - Slavia Praga este în direct pe Telekom Sport 2 şi cele mai importante faze video se văd pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cehiaalex balutamlada boleslavslavia praga 

viewscnt
Articole similare