Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mladen Krstajic, selecţionerul Serbiei: ”Felicit România pentru joc, dar am dominat tot timpul”. Cum arată statistica meciului

Mladen Krstajic, selecţionerul Serbiei: ”Felicit România pentru joc, dar am dominat tot timpul”. Cum arată statistica meciului

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic, a declarat, duminică, după meciul cu echipa României, scor 0-0, că este mulţumit de prestaţia elevilor săi şi nu este supărat pe Dusan Tadici, care a ratat un penalti.

Sârbii au ratat o lovitură de la unsprezece metri pe Arena Naţională şi alte câteva ocazii mari de gol prin Mitrovic, Gacinovic sau Tadic. La final, selecţionerul Mladen Krstajic a aprecat drept bun şi autoritar jocul formaţiei sale, dar a felicitat naţionala lui Cosmin Contra: ”Aş vrea să felicit echipa României pentru jocul făcut astăzi. A fost un meci dificil, pentru că echipa noastră este în dezvoltare. Dar sunt mulţumit de jocul nostru, pentru că am fost tot timpul în atac. E adevărat că nu am reuşit să înscriem din păcate, dar nu pot decât să felicit jucătorii pentru evoluţia lor. Am dominat, jucătorii s-au străduit. Pe Tadici nu pot decât să-l felicit. E adevărat, a fost o situaţie neplăcută la acel 11 metri, dar a făcut ca şi ceilalţi jucători un joc foarte bun”, a spus Krstajic.

Serbia a avut posesie de 66% la Bucureşti şi a creat 16 acţiuni de poartă, faţă de numai 6 situaţii create de români. E drept, trupa lui Contra a jucat mai bine de 45 de minute în inferioritate numerică.

Interesant este că România a câştigat duelul şuturilor pe spaţiul porţii! Sârbii au cadrat doar trei şuturi pe poarta lui Tătăruşanu, în timp ce Stanciu sau Răzvan Marin au fost mai inspiraţi şi au cadrat patru şuturi. 611 pase au schimbat oaspeţii în acest meci, doar 265 naţionala lui Cosmin Contra.

România a rămas în 10 oameni încă din prima repriză. Cosmin Contra a apelat la 5 fotbalişti care pot oricând juca încă pentru reprezentativa Under 21 a lui Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa naţionalămladen krstajic 

viewscnt
Articole similare