Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a dezvăluit oferta făcută de FCSB pentru Băluţă. "Nu suntem chiar fraieri!" Suma pusă pe masa Craiovei

MM a dezvăluit oferta făcută de FCSB pentru Băluţă. "Nu suntem chiar fraieri!" Suma pusă pe masa Craiovei

Superliga

Comentarii

FCSB nu are de gând să achite clauza de reziliere a contractului lui Alexandru Băluţă cu CS U Craiova, anunţă Mihai Stoica. Acesta a dezvăluit care a fost singura ofertă făcută de Gigi Becali pentru mijlocaşul oltean, precizând că vicecampioana nu va intra într-un război al declaraţiilor cu gruparea alb-albastră.

Mihai Stoica spune că declaraţiile "războinice" ale oficialilor craioveni au drept unic scop să-l facă pe Gigi Becali să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro, lucru care nu se va întâmpla.

FCSB a oferit 2,5 milioane de euro, plus TVA, spune Mihai Stoica.

"Oamenii ce vor? Hai să provocăm sau să minimalizăm meritul lui Gigi, hai să-l întoarcem, că poate îl ambiţionăm să plătească, ştiu eu, clauza de reziliere la Băluţă. Noi nu suntem chiar aşa fraieri să înghiţim asta.

Nu se va plăti clauza lui Băluţă. Gigi a făcut o ofertă de 2 milioane jumătate, plus TVA, pentru achiziţionarea internaţionalului oltean şi acolo s-a oprit totul. Nu a încercat să facă nimic, doar a făcut o ofertă! A transmis Craiovei oferta respectivă. Mai departe, ce spune domnul de acolo (n.r. Marcel Popescu), sunt problemele dumnealui. Nu are niciun sens să replicăm pentru că nu am face decât să permitem unora să facă conferinţe de presă şi să iasă în evidenţă. Hai să jucăm pe teren şi poate că acolo, aşa cum am găsit răspunsuri în sezonul regulat, poate vom găsi şi în play-off, pe super stadionul recent inaugurat", a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: craiovafcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare