Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a văzut cum Hagi a certat un copil şi i-a dezvăluit adevărata faţă: "Să le spunem cine e Hagi în privat celor care nu-l cunosc" | EXCLUSIV

MM a văzut cum Hagi a certat un copil şi i-a dezvăluit adevărata faţă: "Să le spunem cine e Hagi în privat celor care nu-l cunosc" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul şi antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a fost protagonistul unui moment inedit în fotbalul românesc. Şi-a certat un copil de mingi al clubului, dar totul s-a terminat cu bine, iar managerul general al FCSB, Mihai Stoica, i-a dezvăluit adevărata faţă.

Mihai Stoica, după ce Gică Hagi l-a certat pe copilul de mingi al Farului Constanţa

Sub presiunea rezultatelor din Liga 1 şi din dorinţa de a prinde play-off-ul, Gică Hagi şi-ar fi dorit ca toată lumea să contribuie la victoria Farului Constanţa cu FC Voluntari. Meciul disputat sâmbătă a oferit un moment rar, în care antrenorul a certat un copil de mingi, care a repus mingea prea repede, în viziunea lui Gică Hagi. 

În repriza secundă, la 2-0 pentru gazde, "Regele" a văzut cum copilul de mingi le-a dat balonul rapid oaspeţilor, la un aut la 40 de metri de poarta adversă, şi a izbucnit. Gică Hagi l-a certat şi a continuat cu cei de pe margine. În final, când era clar că Farul Constanţa va învinge, fostul decar al naţionalei s-a dus direct la acel copil, care era cu lacrimi în ochi la un moment dat, şi i-a cerut scuze. 

Mai mult, l-a luat să se bucure cu echipa în faţa peluzei şi apoi l-a invitat în vestiar, unde a primit şi un cadou: tricoul lui Adrian Petre. 

La o zi distanţă, Mihai Stoica, cel care-l cunoaşte pe Gică Hagi, a explicat momentul. Conducătorul de la FCSB a dezvăluit cum este fostul decar al naţionalei în privat, departe de fotbal, dar şi care au fost motivele care au dus la incidentul din partida de Liga 1. 

"Să le spunem celor care nu-l cunosc pe Hagi cine e Hagi, în particular. Nu vreau să spun timid, e cel mai de bun simţ care poate exista. Nu ştiu ce cuvinte să folosesc. 

Dar în timpul meciurilor... Gândeşte-te ce presiune e, totul e ridicat de la zero, din banii lui, în deşertul ăla acolo. 

Era 2-0 şi Hagi nu ştia cât e scorul (n.r. - la interviul de după meci, Gică Hagi a susţinut că faza s-a petrecut la 1-0). A fost un meci special, venea după o serie destul de neagră, pierduse acasă cu Chindia. Acum, la 1-0 la pauză a sfăcut trei schimbări, a schimbat sistemul. A fost presiune pe el!", a declarat expertul Telekom Sport. 

Farul Constanţa este pe locul al şaselea în Liga 1, cu 39 de puncte, ultimul care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regular. 

 

Afla mai multe despre: gica hagimihai stoicagica hagi cearta un copilgica hagi farul constanta 

viewscnt
Articole similare