Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, ironii la adresa Stelei în urma bătăii izbucnite în Liga Elitelor: ”E normal CSA să fie aşa, echipa armatei, trebuie să fie războinici”. Nici Dinamo nu a scăpat | EXCLUSIV

MM, ironii la adresa Stelei în urma bătăii izbucnite în Liga Elitelor: ”E normal CSA să fie aşa, echipa armatei, trebuie să fie războinici”. Nici Dinamo nu a scăpat | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

MM Stoica s-a amizat pe seama rivalelor, după ce juniorii Stelei şi ai lui Dinamo s-au luat la bătaie în derby-ul din Liga Elitelor.

În duelul dintre Steaua şi Dinamo, din Liga Elitelor, o bătaie a izbucnit în urma unei intrăti mai dure, în ultimele momente ale meciului.

Jucătorii s-au îmulzit la mijlocul terenul, iar membrii staffului au fost nevoiţi să intervină, inclusiv George Ogăraru, pentru a calma spiritele.

Partida a fost în final abandonat, arbitrul luând această decizie după ce un fan reuşise să intre pe teren.

Suporterul se îndrepta către unul dintre jucători, dar a fost oprit de un alt grup de fotbalişti şi scos de pe teren.

După ce a văzut imaginile, MM Stoica a afirmat că nu i s-a părut o reală bătaie între cele două părţi, ci mai degreabă ”o îmbulzeală”.

Totuşi, managerul general de la FCSB nu a ratat şanse de a le ironiza pe cele două rivale, în special pe CSA Steaua.

MM, ironii la adresa Stelei în urma bătăii izbucnite în Liga Elitelor

Mai mult o simulare de bătaie, nu văd mare bătaie, o îmbulzeală. Se împing pe acolo... uite şi o dovadă de afecţiune (n.r. un jucător punându-şi mâna în jurul unui adversar), mă aşteptam să fi văzut bătaie, dar nu e bătaie.

Bătaie e aia din America de Sud, cu picioare in gura, tălpi în... bătaie de asta a fost şi la Petrolul - U Cluj.

Săracii Dinamo nu mai ştiu cu cine sunt rivali, ba cu noi, ba cu ăştia. Să aibă rivalitate cu toată lumea. Acum, CSA-ul are atitudinea asta, mi se pare normal, echipa armatei, trebuie să fie războinci.

Nu e normal, nu e echipa armatei? Nu îi plătim noi pe copiii ăştia să joace fotbal? Noi îi plătim! Şi atunci normal că vrem să vedem războinici”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Steaua a reuşit să prindă play-off-ul Ligii 2 în acest sezon şi are şanse mari de a se clasa pe un loc de baraj, dar încă nu are drept de promovare.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare